Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων: (kalyvia.gr/)

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, για το πρωτάθλημα της  Γ΄τοπικής Κατηγορίας, έπαιξε εκτός έδρας, στο γήπεδο της Κυψέλης, με την ομάδα του Αστέρα, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-1.

Η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής και διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Β. Γεωργίου, Γιαννόπουλος και Γ. Κασβίκης.

Τα γκολ

Ο Βλάχος ανατράπηκε από αμυντικό εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε παράβαση. Ο Παπαγιάννης κτύπησε εύστοχα το πέναλτι και πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το δεύτερο γκολ με πλασέ του Βλάχου.

Στο β΄ μέρος η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού της Κυψέλης, ο διαιτητής Γεωργίου υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο κτύπησε ο Καψάλης για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι σε 2-1.

Τέλος ο Ασβεστόπουλος με κοντινή προβολή σημείωσε το τρίτο γκολ για την Κυψέλη.

Στο 25΄ λεπτό τραυματίστηκε στον αγκώνα του ο νεαρός τερματοφύλακας Βοϊδής, από μια διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο παίκτη, όμως συνέχισε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε από τον Παπαιωάννου.

Μετά το τέλος του αγώνα παίκτες, παράγοντες και φίλαθλοι της ομάδας του Αστέρα έκοψαν τη βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές.

Αστέρας Κυψέλης:

Κάκκος, Γκουτσέλης,  Παπαγιάννης, Σκάλλας, Μπούσγος, Ι. Ρεντζέπης, Ασβεστόπουλος, Βλάχος, Χότζα, Μακρής, Χ. Ρεντζέπης.

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Ι. Βοιδής, (46΄Παπαιωάννου) Φ. Χετάι, Θ. Μπελεβώνης, Δ. Φαναριώτης, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Πατσαούρας, Π. Βασιλείου, Γ. Στρατόπουλος, Ν. Ρεπετσάς, Β. Βελέντζας, Γ. Λαθύρης.

Πηγή: kalyvia.gr/