Στο 17ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό ο Ευαγγέλου πήγε στο VAR για να τσεκάρει ένα διώξιμο του Πασαλίδη και το συνδρομητικό κατέγραψε τον διάλογο που είχε με το Θανάση Τζήλο που ήταν στο VAR.

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε από τα πλάνα του συνδρομητικού και της ΕΡΤ τα πλάνα που δείχνει το VAR. Στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναιτωλικό όμως μας δόθηκε η δυνατότητα να ακούσουμε τα όσα είπε ο διαιτητής του αγώνα Άγγελος Ευαγγέλου στο διαιτητή VAR Θανάση Τζήλο σε μια δύσκολη φάση.

Συγκεκριμένα στο 17′ του αγώνα σε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά ο Πασαλίδης έδιωξε τη μπάλα. Ο Τζήλος είδε πως ο αμυντικός του Αστέρα χρησιμοποίησε το στήθος του αλλά από το VAR τον ενημέρωσαν πως μπορεί να έχει βάλει και το χέρι του. Η φάση όμως δεν ήταν ξεκάθαρη.

Οπότε ο Ευαγγέλου πήγε να δει ο ίδιος το μόνιτορ. Το μικρόφωνο της “NOVA” ήταν αρκετά κοντά στο VAR και ακούστηκαν τα όσα μετέφερε ο Ευαγγέλου στον Τζήλο με τον έμπειρο διαιτητή να επαναλαμβάνει πως ο ίδιος βλέπει στήθος και να ζητάει ένα καλύτερο πλάνο.

Αρχικά ο Ευαγγέλου ρώτησε τον Τζήλο: “Βρίσκει στην παλάμη”;

Και συνέχισε: “Εγώ δεν βλέπω ξεκάθαρα. Αν έχεις κάτι άλλο που να έχει σημείο επαφής στην παλάμη, γιατί εγώ μέσα στο γήπεδο δεν βλέπω, βλέπω ότι βρίσκει στήθος. Αυτό δώσε μου λίγο. Αν έχεις κάτι άλλο που να έχει σημείο επαφής γιατί εγώ εδώ βλέπω στήθος Θανάση”.

Εν συνεχεία θέλοντας άλλο καλύτερο πλάνο επανέλαβε αρκετές φορές: “Ζούμαρε μου λίγο, χτυπάει στην παλάμη; Ζούμαρε μου λίγο. Πάγωσε μου το σημείο επαφής”.

Μετά από δύο λεπτά που είδε τη φάση πήρε την απόφαση να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι και να μην υποδείξει πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού.