Πολύτιμη εντός έδρας νίκη πέτυχε την Κυριακή το μεσημέρι ο Αστέρας Παντάνασσας με 2-0 απέναντι στον Αστέρα Αγρινίου, σε ματς για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Το Κυριακάτικο «τρίποντο» δίνει στον σύλλογο του Αστέρα Παντάνασσας το δικαίωμα να εξασφαλίσει θέση στα play-offs ανόδου, μόλις μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διαρκειας του πρωταθλήματος.

Από την άλλη μεριά ο Αστέρας Αγρινίου «πάλεψε» το ματς αν και αγωνίσθηκε με 10 ποδοσφαιριστές για περίπου 70 λεπτά, και είχε ευκαιρίες για γκολ, καθώς επίσης διαμαρτύρεται και για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα οι κυριότερες στιγμές της αναμέτρησης είναι οι εξής:

Στο 3  ο Λιαρος με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ

Στο 22 αποβλήθηκε ο Τζελτζες για τον Αστέρα Αγρινίου με απευθείας κόκκινη καθώς ανέτρεψε τον Λιαρο πριν μπει στην μεγάλη περιοχή εντελώς μόνος. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Λιάρος με τον Ταμανιδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 35 ο Κουμασης με κεφάλια από το ύψος την μικρής περιοχής, προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά  πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο β΄ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60΄ μετά από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Σούτα η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Αστέρα Παντάνασσας και στην επαναφορά της μπάλας οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρηθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Αρκουμανη καθώς η μπάλα πήγε στα πόδια του και ήταν έτοιμος για σουτ.

Στο 70 ο Καγιατζας έσπασε το τεχνιτο οφσάιντ βγήκε εντελώς μόνος του απέναντι στον Ταμανιδη τον οποίο πρόλαβε στην έξοδο και με εκπληκτικό πλασέ πέρασε την μπάλα από πάνω του και έκανε το 1-0.

Στο 75 μετά από κόρνερ για τον Αστέρα Αγρινιου ο Τσιακαλος με δυνατή κεφάλια από το ύψος της μικρής περιοχής ανάγκασε τον Πριτσούλη  να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ

Στο 95 ο Σέρτζιο Μουτσα έκανε το 2-0 με πολύ ωραίο σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Κωνσταντοπούλου.

Πολλές διαμαρτυρίες κατά την διάρκεια , καθώς και μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρχαν από τον πρόεδρο, τον προπονητή, και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Αγρινίου για την διαιτησία.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας διαμαρτύρονται στον διαιτητή για αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς αδικούνται με βάσει τα «λεγόμενά τους» σε καίριες στιγμές της αναμέτρησης……

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Βασιλόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρ. Αστέρας Παντάνασσας (Πάνος Ξανθοπουλος)

Πριτσουλης, Καγιατζας, Ρεθι, Κουτσιαυτης (42’  λ.τ.Τσωρακας) Σουτας, Λιματσι, Στριμμενος, Λιαρος(92 Τριανταφυλοπουλος) , Σέρτζιο Μουτσα, Κουμάσης, Καραγιώργος (87 Κωνσταντοπουλος)

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιαπης)

Ταμανιδης, Παπαϊωάννου (46 Καραμανος), Βασιλάρης, Παπαβασιλειου, Τζελτζες, Σταματελοπουλος, Ζωγράφος, Σκεβας(46 Τσιακαλος) Πατσεας(78 Σταυρόπουλος) Κοκκωνης, Αρκουμανης