Με το χαμόγελο στα χείλη έφυγαν από το γήπεδο στο φινάλε του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας η Δάφνη Μεγάλης Χώρας και ο ΑΟ Ρηγανά. Το τελικό αποτέλεσμα (2-2) φαντάζει δίκαιο ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες της κατηγορίας.

Ο ΑΟ Ρηγανά τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς και στα πλέι-οφ θα διεκδικήσει την επιστροφή στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Όσο αφορά την Δάφνη Μεγάλης Χώρας οι 20 βαθμοί που συγκέντρωσε θεωρούνται ικανοποιητικοί, φτάνοντας μια ανάσα (3 βαθμοί) από τη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Όσο αφορά την εξέλιξη του αγώνα ο ΑΟ Ρηγανά αν και αγωνίσθηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές (από την Κ16 του συλλόγου),πήρε προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν και σε ένα πεντάλεπτο (73-78) έκαναν την ανατροπή. Το τελικό σκορ (2-2) διαμορφώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή  στην μνήμη του Παύλου Αλεξανδράκη φιλάθλου της Δάφνης

 

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

5′ Σουτ Μολωνη Δ. από το  υψος της μικρής περιοχης θα αποκρούσει ο νεαρός Κοσμάς εντυπωσιακά

25′  Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ρηγανα με τον Γιώτη να φεύγει από πλάγια αριστερά , να πλασάρει και να αποκρούει με υπερένταση ο Βασιλείου

31′ Σουτ του Μουλαρογιαννη  λίγο άουτ

38′ Σέντρα Αριστόπουλου από δεξιά κεφαλιά Μουσσε θα αποκρούσει με διπλή επέμβαση ο Βασιλείου

43′ ΓΚΟΛ  0-1 Κερδισμένο πέναλτι από τον Αριστόπουλο, θα αναλάβει την εκτέλεση ο Κωστής η μπάλα στα δίχτυα

53′ Σουτ Αριστόπουλου θα μπλοκάρει ο Βασιλείου

73′ ΓΚΟΛ 1-1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του  Γιογιου η μπάλα στα δίχτυα.

78′ ΓΚΟΛ  2-1  Εκτέλεση φάουλ του Τασολαμπρου από μακρινή απόσταση, με την βοήθεια του αέρα η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Μολωνης Δ. Θα κάνει το 2-1

89′ Εκτέλεση φάουλ Τζωρτζοπουλου από δεξιά κεφαλιά Κωστή θα αποκρούσει ο Βασιλείου

90′ ΓΚΟΛ  2-2  Σέντρα-σουτ Τζωρτζοπουλου από δεξιά η μπάλα απευθείας στα δίχτυα διαμορθώνοντας το τελικό αποτέλεσμα

90+ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρηγανα σε τετ α τετ του Γιώτη θα πλασάρει άουτ

 

Διαιτητής: Λιόνας

Βοηθοί : Λιακώνης, Μπάξας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Μάκης Συντζιρμάς)

Βασιλείου, Νταλακούρας Α., Φεγγούλης, Μολώνης Π., Μουλαρογιάννης, Γιόγιος, Μολώνης Δ., Μολώνης Γ., Καρανταλής, Νταλακούρας Α., Τασολάμπρος.

Α.Ο. Ρηγανά (Βαγγέλης Κοτρότσος)

Κοσμάς, Κωστόπουλος, Αθανασίου, Σαγάνας, Κωστής, Βαγενάς (36΄ λ.τ. Τζωρτζόπουλος), Αριστόπουλος (60΄ Τύμπας), Τασούλης (77΄ Τσιάρας), Μουσσές (77΄ Πελεκάνος), Ζήσης, Γιώτης.