Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Αστέρα Μεσολογγίου (https://www.asterasmessolonghi.gr/)

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου  από τον Αμβρακικό Λουτρού με σκορ 0-3, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, το μεσημέρι, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου. Ο αγώνας διεξήχθη για την 19η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία πολλών φίλων της ομάδας μας

Η ομάδα του Λουτρού ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, επικράτησε εύκολα και δίκαια, δικαιολογώντας απόλυτα τη βαθμολογική της θέση και αξία ως ομάδα. Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο πάνοπλη, αλλά βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία και μπορούσαν να παίξουν γρήγορα τον αιφνιδιασμό.

Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα του Λουτρού προηγήθηκε γρήγορα στο σκορ αιφνιδιάζοντας τον Αστέρα,  κοντρόλαρε το παιχνίδι και ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια με ένα ακόμα γκολ που ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Αστέρας προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αντιδράσει.

12′ ΓΚΟΛ και 0-1 με σκόρερ τον Γώγα για τον Αμβρακικό Λουτρού. Στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε μετά από ωραία προσπάθεια έξω από τη περιοχή του Αστέρα και μπαλιά κάθετη – τρύπα στη δεξιά πλευρά, έβγαλε τον επιθετικό του Λουτρού μόνο απέναντι στον Κοκώρη, και βγάζοντας πλάγια σέντρα-πάσα στον σκόρερ που μόνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

21′ Νέα ευκαιρία για το Λουτρό όταν σε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους του παίκτες, αμυντικούς και επιθετικούς και στο δεύτερο δοκάρι ο αμυντικός του Λουτρού μόνος πλάσαρε άουτ.

31′ Πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα στο ματς, με τον Ντίμο να εκτελεί φάουλ από το κέντρο με βαθιά μπαλιά στη περιοχή του Λουτρού, η μπάλα από άστοχο διώξιμο του αμυντικού του Λουτρού έφτασε στον Καλύβα, δεξιά έξω ακριβώς από τη περιοχή, που επιχείρησε δυνατό σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφυλακα του Λουτρού.

43′ ΓΚΟΛ για τον Αμβρακικό Λουτρού και 0-2, με σκόρερ τον Κοντογιάννη όπου με κεφαλιά σε κόρνερ από δεξιά, μόνος σηκώθηκε και δεν είχε δυσκολία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κοκώρη.

Στο Β’ ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε μεν κατοχή της μπάλας αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να κλειδώσει το παιχνίδι με ένα ακόμα γκολ.

61′ Σε αντεπίθεση του Λουτρού, βγήκε η κάθετη μπαλιά στον επιθετικό του Αμβρακικού στη περιοχή του Αστέρα αλλά πρόλαβε ο Κοκώρης με έγκυρη έξοδο και μπλόκαρε τη μπάλα πριν γίνει απειλητικός ο επιθετικός των φιλοξενουμένων.

65′ Ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Καλύβα να βγάζει από δεξιά κάθετη μπαλιά στον Κουφό, πλάγια δεξιά μόνος μες τη περιοχή του Λουτρού, πρόλαβε τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του από δύσκολη θέση πλάσαρε λίγο άουτ.

75′ ΓΚΟΛ και 0-3 με αυτογκόλ του Ταρούσα, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά μες τη περιοχή του Αστέρα, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή και ο αμυντικός μας στη προσπάθεια να διώξει τη μπάλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοκώρη.

86′ Επίθεση για τον Αμβρακικό, ο επιθετικός του Λουτρού έπιασε δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κοκώρη.

Καλή η διαιτησία του κ. Καλαμάρη, ο οποίος όμως σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από νωρίς και χωρίς σκοπιμότητες, ανέχθηκε αρκετά τις καθυστερήσεις και τα θεατρικά πεσίματα των παικτών του Λουτρού, χωρίς να τιμωρήσει κάποια από αυτά από νωρίς και δικαίως ξεσήκωσε τους φιλάθλους μας χωρίς λόγο. Με μικρολάθη οι επόπτες Μπάκας και Τσαμπάς, χωρίς να καθορίσουν όμως το παιχνίδι.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Τριφιάτης, Κουμπαρούλης (70′ Κωνσταντακόπουλος), Ταρούσα, Κοτοφώλης, Ντίμο, Κουφός (81′ Σχώρης), Μωραϊτης (57′ Νικολέρης), Γαβρίνας, Καλύβας, Παναγιωτόπουλος (89′ Στάθης).

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Γιαγκιλίτσης, Διαμαντόπουλος και Γαντζούδης

Αμβρακικός Λουτρού (Γιάκος)

Καραγκούνης, Κοκώνης, Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος (82′ Ρουστεμάι), Παγώνης (86′ Καραλής), Μακρυπίδης (76′ Νούλας), Γώγα, Κοντογιάννης, Κοκώνης Σπ. (66′ Στεργίου)