Τέλος καλό όλα καλά για τον Άρη Λεπενούς που κατόρθωσε μέσα από την διαδικασία του μπαράζ με τον ΑΟ Ελαιοφύτου να πάρει την πολυπόθητη νίκη και να παραμείνει στην Β΄κατηγορία.

Τεχνική ηγεσία ποδοσφαιριστές  φίλαθλοι και διοίκηση ήταν χαρούμενοι μετά το τέλος της αναμέτρησης και πανηγύριζαν την παραμονή της ομάδας.

Ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Ασπρογιάννης εμφανώς ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας , μοίραζε συγχαρητήρια σε όλους για την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί του Ελαιοφύτου που σημαίνει και παραμονή στην Β΄κατηγορία

Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άρη Λεπενούς που με εμπιστεύτηκε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι ήταν μια δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα της Λεπενούς αλλά με πίστη, θέληση και ικανότητα καταφέραμε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Το «τρίπτυχο» ποδοσφαιριστές –διοίκηση, και φίλαθλοι, βοήθησαν πάρα πολύ στην δύσκολη χρονιά που είχαμε σαν νεοφώτιστη ομάδα στην Β΄κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την θέληση που είχαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, καθώς και στους φιλάθλους του Άρη που αγκάλιασαν την ομάδα και δήλωναν βροντερό  παρών σε κάθε αγώνα ενισχύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.».