Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «κυανοκίτρινων» στη νίκη τους επί του Πανιωνίου και εξήγησε τους λόγους που τον έφεραν τον Γενάρη για δεύτερη φορά στο Αγρίνιο

 Κάτοικος Αγρινίου για 2η φορά στην καριέρα του έγινε τον Γενάρη ο Φάρλεϊ Ρόσα, ο οποίος μετά τη διετία 2016-2018 φόρεσε ξανά τη φανέλα του Παναιτωλικού. Μάλιστα επέστρεψε στην ομάδα σε μία δύσκολη χρονικά στιγμή, αλλά εκείνος δεν το σκέφτηκε καθόλου. Υπέγραψε αποφασισμένος να την οδηγήσει στην παραμονή και αν δούμε τις μέχρι τώρα επιδόσεις του, μάλλον… τηρεί την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του.
Σε 7 ματς έχει ήδη βρει στόχο 3 φορές, μετρά ακόμη μία ασίστ και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, στη μεγάλη αντεπίθεση που πραγματοποιούν τα «καναρίνια».  «Οταν ήρθα δεν κοίταξα τη βαθμολογία. Ηξερα που ερχόμουν και ήμουν αποφασισμένος να παλέψω με τον Παναιτωλικό. Μου αρέσει η πόλη, ο κόσμος, ο κόουτς και οι άνθρωποι της ομάδας. Ηθελα να παλέψω μαζί τους. Οταν έφυγα από τον Ατρόμητο είχα στα χέρια μου ακόμη τρεις προτάσεις, αλλά σε όλες απάντησα αρνητικά. Ηθελα να έρθω. Ολοι τους εδώ (σ.σ. στον Παναιτωλικό) μου δίνουν αυτοπεποίθηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό», θα πει χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr.
Η έλευσή του 25χρονου μεσοεπιθετικού στο Emileon συνέπεσε με αρκετές αλλαγές που έγιναν τότε στην ομάδα. Ο Παναιτωλικός δεν τα παράτησε ποτέ και όπως μας μετέφερε, μεγαλύτερη ίσως επιτυχία για όλους στην ομάδα είναι η αναγνώριση που τυγχάνουν από τους αντιπάλους τους. «Με όποιον και αν παίζουμε λένε καλά λόγια για εμάς. Προσπαθούμε και επιδιώκουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Σωστό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν κλεινόμαστε πίσω και περιμένουμε. Παίζουμε επιθετικά και πάντα με στόχο τη νίκη. Εχω πολύ καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά. Ολοι μας συνεργαζόμαστε πολύ καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του.
Το «κερασάκι» στην… τούρτα της μέχρι τώρα παρουσίας του ήταν το εκπληκτικό χθεσινό του γκολ κόντρα στον Πανιώνιο, χάρις στο οποίο οι «κυανοκίτρινοι» πήραν μία υπερπολύτιμη για τη συνέχεια νίκη. «Στις προπονήσεις δουλεύω πολύ στο σουτ του. Ο κόουτς μου είπε χθες στην ανάπαυλα να το επιχειρώ και έψαχνα τη μία φάση για να το κάνω. Θέλει να σουτάρουμε. Είμαι χαρούμενος που έβαλα το γκολ, αλλά το κυριότερο πως κέρδισε η ομάδα», σχολίασε.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, ο «Magic Rosa» δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν στο μέλλον πολιτογραφηθεί Αγρινιώτης.
https://www.gazzetta.gr/