Επέστρεψε στο Αγρίνιο ο Γκμπόλι Αριγίμπι, μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής του στην Αθήνα.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε ειδική θεραπεία, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος στο πέλμα του ποδιού του. Το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί τον έχει αφήσει εκτός δράσης τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο Αμερικάνος εξτρέμ πλέον βρίσκεται στο Αγρίνιο, έχοντας ολοκληρώσει τη θεραπεία του, δίνοντας το παρών στην προπόνηση της ομάδας, όπου ο ίδιος γυμνάστηκε σε συντηρητικούς ρυθμούς.

Ο Αμερικάνος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, αλλά δύσκολα θα παραμείνει στο Αγρίνιο.

Μπορεί η πρόταση της Χαποέλ Μπερ Σεβά να μην κατέληξε σε… γάμο, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν πέρασε τα ιατρικά στα οποία υποβλήθηκε στο Ισραήλ, ωστόσο πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι προέκυψε νέος ενδιαφερόμενος για τον ποδοσφαιριστή των «καναρινιών».

Η διοίκηση των Αγρινιωτών ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο του παίκτη, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας και σύντομα θα έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ, επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Οι διοικούντες, όπως και στην περίπτωση των Ισραηλινών, δεν λένε όχι στην πώληση του Αριγίμπι, εφόσον ικανοποιηθούν, εννοείται, οικονομικά.

 Μισός στο Φάληρο

Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μάκη Χάβο, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, πλην του Αριγίμπι, δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ρόσα, Ντουάρτε, ενώ νοκ άουτ έχουν τεθεί και οι τραυματίες Λουσέρο, Τζανακάκης. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Μακεδόνα κόουτς για τα παιχνίδια των πλέι άουτ.

https://www.sportime.gr/