Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει ότι είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ. Ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο ματς της Κυριακής (1/3) κόντρα στον Παναιτωλικό, όσο και στο τι έζησε στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ.

Αναλυτικά ο Γκασπάρ μίλησε στο «novasports.gr»:

Για το ματς με την Άρσεναλ:

“Ήταν μεγάλη η χαρά μας. Κανείς δεν πίστευε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι τόσο μεγάλο, όμως το πιστεύαμε εμείς. Ήμασταν ενωμένοι και δυνατοί και πραγματοποίησαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για τον σύλλογο, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Για τη χαμένη του ευκαιρία στο Λονδίνο:

“Σκέφτομαι την ευκαιρία που έχασα, γιατί όλοι παίζουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα. Δεν έχει πια καμία σημασία πλέον, δεν μένω σ’ αυτή τη στιγμή, αφού όλα πήγαν καλά!”.

Για το γεγονός πως ο Μαρτίνς του δίνει ευκαιρίες στη μεσαία γραμμή:

“Έχω παίξει ξανά σ’ αυτή τη θέση. Όταν ήμουν μικρός έπαιζα στη μεσαία γραμμή. Μπορώ να το κάνω δεξιά ή αριστερά. Δεν έχει σημασία η θέση. Είναι σημαντικό να μπορείς να παίξεις σε πολλές θέσεις. Η ουσία είναι να νιώθεις σημαντικός και να βοηθάς πραγματικά την ομάδα”.

Για τη Γουλβς:

“Θέλουμε να περάσουμε και στην επόμενη φάση του Europa League και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Είμαστε προσηλωμένοι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Το πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για εμάς. Δεν σκεφτόμαστε από τώρα την αναμέτρηση του Europa League”.

Για τον Παναιτωλικό:

“Υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο και για τις δύο ομάδες για το συγκεκριμένο ματς. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι μετά τον θρίαμβο μας με την Άρσεναλ. Παίζουμε στην έδρα μας, θα είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας και θα παίξουμε με τον Παναιτωλικό, όπως απέναντι στην Άρσεναλ”.

https://www.gavros.gr