Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των αγώνων πλέι-όφ που οδηγούν στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ , και συγκεκριμένα στον 6ο όμιλο βρίσκεται ο Αστέρας Καμαρούλας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βραχωρίτη νίκησε με 1-0 τον Νέο Αμφίλοχο, «έπιασε» κορυφή και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δυο ισάξιων ομάδων της Β΄κατηγορίας , ματς που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Κων/νου.

Το «χρυσό» γκολ για τον Αστέρα πέτυχε ο Πετρονικολός με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου. Στην συνέχεια η ομάδα της Καμαρούλας με σωστή αμυντική τακτική περιόρισε τα «ατου» του αντιπάλου και πήρε την νίκη.

Από την άλλη μεριά ο Αμφίλοχος έδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα . Ήθελε την ισοφάριση, αλλά οι ποδοσφαιριστές του δύσκολα έφταναν στην μεγάλη περιοχή του Παπαθανασόπουλου, ΄και όταν γίνονταν αυτό ο τερματοφύλακας του Αστέρα «καθάριζε» τις φάσεις.

DSC05205

Οι κυριότερες φάσεις και το γκολ

6΄ Μακρινό σουτ από τον Πετρονικολό η μπάλα έλάχιστα άουτ

19΄Κοντινή κεφαλιά του Τύμπα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουκογιάννη, η μπάλα άουτ

30΄ Σέντρα του Αριστόπουλου από τα δεξιά, κεφαλιά του Τύμπα άουτ

35΄Μακρινό σουτ από τον Δράκο, ο Παπαθανασόπουλος με διπλή προσπάθεια απομακρύνει την μπάλα

41΄Αντεπίθεση από τον Νέο Αμφίλοχο, η μπάλα φτάνει στον Στραβοδήμο, ο οποίος από τα δεξιά κάνει παράλληλη σέντρα, ο Καμμένος γίνεται κάτοχος της μπάλας , κάνει το σουτ αλλά ο Παπαθανασόπουλος απομακρύνει σε κόρνερ

49΄  ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση φάουλ από τον Σαμψώνα, ο Πετρονικολός με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε αποθέωση για τον Αστέρα Καμαρούλας

61΄Ατομική προσπάθεια του Στραβοδήμου, κάνει το παράλληλο σουτ, αλλά ο Παπαθανασόπουλος δηλώνει και πάλι παρών

 

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας ( Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Παπαθανασόπουλος, Αριστόπουλος, Νιτσάκης, Τσακανίκας, Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώναςμ Πετρονικολός (80΄Γκουρνέλος), Δήμος (84΄Κορέτσης), Κουκογιάννης (60΄Νικολόπουλος), Ταμπάκης (70΄Νταλιάνης)

Νέος Αμφίλοχος (Κώστας Λιανός)

Ρόκκος Αν., Κυρόσιμος, Προδρομίτης (88΄ Δούγκος), Ρόκκος Αλ., Μπουμπούλης, Κόκκαλης, Καμμένος, Δράκος, Σάφακας(58΄Παπανίκος), Στραβοδήμος, Αυγέρης