Ηρακλής Αστακού – Απόλλων Θέρμου 2-2

Ο Ηρακλής ήθελε τη νίκη για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες είχε για να μπει στην τετράδα, ενώ  και ο Απόλλων  την ήθελε για να απομακρυνθεί από την ζώνη των play out.  Η ισοπαλία δεν ικανοποίησε καμία ομάδα καθώς ο Ηρακλής μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει πλέον, ενώ ο Απόλλων εμπλέκεται πλέον στα  play out μετά την νίκη του Αστέρα Μεσολογγίου.

‘Όσον αφορά το παιχνίδι ο δυνατός αέρας που έπνεε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα καθώς από τα 4 γκολ τα 3 μπήκαν με τη βοήθειά του.

Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 18΄ με συρτό διαγώνιο σουτ του Μπίστα, ενώ νωρίτερα ο ίδιος παίχτης είχε δύο καλά σουτ στο 11΄και 12. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με φάουλ του Λιβάνη που απέκρουσε δύσκολα ο Γκουρνέλος.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 65΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κοντοζήση και με τη βοήθεια του αέρα. Επτά λεπτά αργότερα ο Απόλλων πήρε εκ νέου το προβάδισμα με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κοθρούλα και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Κατερινόπουλο, με την μπάλα να καταλήσει στα δίχτυα……με την βοήθεια του αέρα .

Στο 92΄ έγινε το 2-2 όταν από το ελεύθερο του Κατερινόπουλου ο Λιβάνης στη μεσαία γραμμή έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στη μπάλα που με τη βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα του Γκουρνέλου που δεν εκτίμησε σωστά στην έξοδό του για να την αποκρούσει.

Διαιτητής: Λιόνας

Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Μπάξας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ηρακλής Αστακού( Γιάννης Λιάκας):

Κατερινόπουλος, Κοντοζήσης, Π Λιβάνης, Ταφάνι, Κωνσταντίνου, Κοκώνης, Καταπόδης, Παχής, Κοτρώτσος, Αποστολάκης, Μαλιγιάννης(Χάνδρας).

Απόλλων Θέρμου( Βασίλης Παπαθανασίου):

Γκουρνέλος, Καλλιακμάνης, Καζανάς, Παντής, Κόκκοτος, Αλτζερίνης, Μπίστας, Κούκος(87΄Κοντός), Ρεπανίδας, Κοθρούλας, Καρβελάς (82΄ Κουκιάς).