Super League: Να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα η σεζόν να τελειώσει μέσα στο γήπεδο και όχι στα… χαρτιά επιθυμούν οι ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της χώρας. Μιλάμε φυσικά με ορίζοντα Μαΐου και αυτό είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί μέσω τηλεδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Από τη μία υπάρχει το ηθικό κομμάτι του θέματος, από την άλλη υπάρχει και το οικονομικό το οποίο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό «καίει» τις ομάδες που έχουν χάσει πολλά έσοδα (τηλεοπτικά, εισιτήρια, διαφημίσεις).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου (πιθανότατα νωρίτερα) θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη στη Super League προκειμένου να γίνει προσπάθεια ώστε η σεζόν να επαναρχίσει εντός του Μαΐου εφόσον αυτό καταστεί δυνατό φυσικά.

Γενικότερα οι ομάδες θα προσπαθήσουν να θέσουν ένα χρονικό πλαίσιο (έστω σε θεωρητικό επίπεδο), όσο αυτό είναι βεβαίως δυνατό, καθώς η έξαρση του κορονοϊού εξακολουθεί να υφίσταται τόσο στην χώρα μας όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Επίσης να τονίσουμε ότι οι ομάδες θα χρειαστούν τουλάχιστον 15 ημέρες προετοιμασίας ώστε να μπορέσουν να βρεθούν και πάλι σε ικανοποιητική κατάσταση για να αγωνιστούν.

Σε κάθε περίπτωση σε λίγες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις για το τι ακριβώς θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα.

https://www.sportime.gr