Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, και μίλησε για την τηλεδιάσκεψη που έγινε την Πέμπτη (3/4) στην Σούπερ Λιγκ και την επιστολή της UEFA περί διακοπής των πρωταθλημάτων.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την τηλεδιάσκεψη που έγινε στη Σούπερ Λιγκ: «Εγώ σαν γιατρός ζω την κατάσταση και έκανα την δήλωση πως θα επιστρέψουμε στο τέλος Μαΐου. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, στο τέλος Απριλίου θα είμαστε στο υψηλότερο σημείο και μετά θα έρθει η ύφεση, άρα μετά τα μέσα Μαΐου θα μπορούν οι ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Στην τηλεδιάσκεψη μιλούσε με αν, κανένας δεν μπορεί να μιλήσει για το αύριο. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μείνει 3 μήνες και πλέον χωρίς προπονήσεις. Τι θα γίνει αν ξεκινήσουμε και ένας ποδοσφαιριστής προσβληθεί από τον ιό; Αυτό που βλέπω είναι πως θα διακοπεί το πρωτάθλημα».

Για την επιστολή της UEFA περί διακοπής πρωταθλημάτων: «Κανείς δεν είπε στη σύσκεψη μας για άμεση διακοπή, δεν μπορεί με το αν να γίνει προγραμματισμός».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ λέει να υπάρχει μια επιτροπή, η οποία θα βάλει επί τάπητος τα θέματα που υπάρχουν. Εγώ θέλω, αν γίνει η διακοπή του πρωταθλήματος, να πάμε σε μέτρο αναδιάρθρωσης».

https://www.metrosport.gr/