«Ηταν χαρά μου που συμμετείχα στον τηλεμαραθώνιο»

Ο Αργεντινός χαφ του Παναιτωλικού μίλησε στους συμπατριώτες του για τη ζωή στην Ελλάδα, αλλά και τη χθεσινή δράση αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ σε συνεργασία με το gazzetta.gr

Μετά ρωτήθηκε για τον τηλεμαραθώνιο. «Συμμετείχα σε μία δράση του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών, που την έκανε μαζί με ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά πόρταλ στην Ελλάδα. Ηταν ένας τηλεμαραθώνιος που συμμετείχαν εν ενεργεία και παλαίμαχοι παίκτες, μέλη της Εθνικής ομάδας και δημοσιογράφοι. Μπορούσες να συγκεντρώσεις χρήματα με δύο τρόπους. Να στείλεις sms ή να καταθέσεις ένα ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό. Όλα τα χρήματα θα πάνε να βοηθήσουν τα νοσοκομεία και το νοσηλευτικό προσωπικό σε όλη τη χώρα. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάμε. Ηταν χαρά μου που συμμετείχα σε μία τέτοια ενέργεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Παναιτωλικό. «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και προσαρμόζομαι εύκολα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, αλλά δεν ξέρουμε πότε και αν θα τελειώσει η σεζόν. Νιώθω καλά και μπορώ να συνεχίσω το ποδόσφαιρο. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου. Στην καριέρα μου δεν είχα πολλούς τραυματισμούς και σε αυτή την ηλικία μετράνε. Όμως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο. Ξέρεις δεν είναι εύκολο να είσαι μεταξύ νεαρών. Δεν σου επιτρέπει να χαλαρώνεις και πρέπει να ανταγωνίζεσαι κάθε μέρα. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, μόνο ότι θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο», τόνισε.