Ο Βραζιλιάνος μιλώντας σε πολύ καλά ελληνικά έδειξε πόσο «δεμένος» είναι με τα «καναρίνια»

Σε εξέλιξη είναι μέσω του Instagram του Παναιτωλικού ένας διαγωνισμός, όπου οι φίλοι της ομάδας καλούνται να επιλέξουν ποιο είναι το σημαντικότερο γκολ, εκ των τριών που σημείωσε ο Φάρλεϊ Ρόσα κόντρα σε Πανιώνιο, Αρη και Ατρόμητο. Ο νικητής θα πάρει ως δώρο μία φανέλα της ομάδας από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο βίντεο και μεταξύ άλλων λέει σε πολύ καλά ελληνικά πως «ο Παναιτωλικός είναι η οικογένειά μου, εδώ είναι το σπίτι μου»! Πρόκειται για μία λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη…

Ο 26χρονος επέστρεψε τον Γενάρη στο Αγρίνιο αν και είχε αρκετές προτάσεις, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Ηταν εκ των πρωταγωνιστών στην «αντεπίθεση» που εξαπέλυσε μέχρι την αναστολή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει «δεθεί» μαζί της. Θα μπορούσε μετά τον Ατρόμητο να πάει κάπου αλλού και να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο με ορίζοντα διετίας, ωστόσο αποφάσισε να γυρίσει στα «καναρίνια» μέχρι το φινάλε της περιόδου, οπότε και μένει ελεύθερος.

 Με τη σύντροφό του (έχουν προγραμματίσει να παντρευτούν το καλοκαίρι και είναι εν αναμονή των εξελίξεων) περνούν πολύ καλά στην πόλη και είναι πια ορατό να συνεχίσει και του χρόνου, εφόσον οι «κυανοκίτρινοι» εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Εκτός και αν υπάρξει κάποια άκρως δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό ή κάποιον «μεγάλο». Ο Ρόσα είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Παναιτωλικό και δεν το κρύβει.
https://www.gazzetta.gr/