Την Τρίτη 28 Απριλίου αναμένεται, εκτός απροόπτου, να πραγματοποιηθεί η νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League 1, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον του πρωταθλήματος.

 Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας είχε διεξαχθεί αρχές Απριλίου, όταν και είχε αποφασιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι της 24 Απριλίου. Όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούμε σε παράταση της αναστολής, αφού ακόμα και αν υπάρξει θετική έκβαση για την επανέναρξη, θα δοθεί ένα εύλογο περιθώριο στις ομάδες για να προετοιμαστούν.

Πριν τη νέα τηλεδιάσκεψη, πάντως, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από γεγονότα που αναμένεται να φέρουν εξελίξεις, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν την κατάσταση. Την Πέμπτη (23/4) θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Εκτελεστικής της UEFA με θέμα το μέλλον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Την Παρασκευή (24/4) ακολουθεί η τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ευρωπαϊκών λιγκών, όπου θα αναλυθούν τα δεδομένα σε κάθε χώρα. Την προσεχή Δευτέρα (26/4) πρόκειται να ανακοινωθούν σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις όσον αφορά στους περιορισμούς που έχουν τεθεί λόγω του κορονοϊού.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τις προαναφερθείσες συνεδριάσεις, το Δ.Σ. της Super League θα διαθέτει καλύτερη εικόνα για την κατάσταση, ώστε να προετοιμάσει το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις δεν πρόκειται να ληφθούν ακόμα. Αυτές αναμένονται μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Μαΐου.