Για αύριο είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά αναβλήθηκε για την Τετάρτη (29/4, 11:00). Τα μέλη του συνεταιρισμού θέλουν πρώτα να ακούσουν όσα θα έχει να πει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο μήνυμα που θα απευθύνει στους πολίτες.

Από την Δευτέρα το πρωί κερδίζει έδαφος η ιδέα της διεξαγωγής μόνο των πλέι οφ και της ματαίωσης των πλέι άουτ.!! Τα πλέι οφ πρέπει να γίνουν ώστε να μην προκύψει θέμα με τη συμμετοχή των ομάδων μας στις επόμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όσο αφορά  τα πλέι άουτ είναι πολύ πιθανό να μην γίνουν!!! Ο  λόγος είναι ότι η Σούπερ Λίγκα 2, δεν μπορεί να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, αφού απομένουν ακόμη 14 αγωνιστικές.

Άμεση συνέπεια αυτού θα είναι να εφαρμοστεί νέα αναδιάρθρωση, ώστε να μην αδικηθούν οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών, που πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων βρίσκονταν πολύ κοντά στην εξασφάλιση της ανόδου.

Μια πιθανή αναδιάρθρωση, έχει ως στόχο την ματαίωση των πλέι-άουτ, και την παραμονή του Παναιτωλικού στην Σούπερ Λίγκ 1, δίχως αγώνες μπαράζ!! Άρα η Σούπερ Λίγκ 1 θα έχει 16 ομάδες, με την συμμετοχή των δυο πρώτων από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2

Λόγο σε αυτό, πάντως, θα έχει και η Nova, που έχει εκφράσει την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων.