Ο κορονοιός μπορεί να μας επέβαλλε την καραντίνα αλλά ο εγκλεισμός στο σπίτι γέννησε και πρωτότυπες ιδέες . Έτσι στο πνεύμα των καιρών όπου όλος ο αθλητικός και μη κόσμος  χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για  να παραμείνει κοντά στο κοινό του , σε αυτόν τον δρόμο και η Agrinio Goalkeepers Academy δημιούργησε το δικό της κανάλι στο Youtube . Προκειμένου να μεταφέρει την μεθοδολογία προπόνησης της στους ασκούμενους από το σπίτι, εκκολαπτόμενους τερματοφύλακες , δημιούργησε και μοιράστηκε  το δικό της βίντεο προπόνησης από το σπίτι .

Η νεοσύστατη Ακαδημία τερματοφυλάκων που εδρεύει στο Αγρίνο , υπό την καθοδήγηση των αξιόλογων προπονητών της , Κώστα Νικολαΐδη (UEFA A’ Goalkeepers Coach, πρώην προπονητής τερματοφυλάκων ΠΑΕ Παναιτωλικός) και Γιάννη Καραβασίλη (UEFA B’, πρώην προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημιών ΠΑΕ Παναιτωλικός) πρωτοτυπεί μεταξύ άλλων και στον τομέα της τεχνολογίας θέλοντας να έρθει σε περισσότερη επαφή με το κοινό της μέσα από το διαδίκτυο .

Την Agrinio Goalkeepers Academy μπορείτε να την βρείτε στο διαδίκτυο , μέσα από τις σελίδες της σε Facebook, Instagram και Youtube με την ονομασία Agrinio Goalkeepers Academy .

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με το βίντεο της Ακαδημίας : https://www.youtube.com/watch?v=iGW8SX2c_IE