Το πιο ταραγμένο Δ.Σ. των τελευταίων χρόνων γράφτηκε την Τετάρτη (29/4) στη Σούπερ Λίγκα 1, έτσι μετά τους «λεκέδες» ήρθαν και οι κόντρες για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Εκεί που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε καθαρό τοπίο για να γίνει αυτό λέγοντας ότι υπάρχουν ομάδες με… σκιές, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης την… είπε στον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού για «χαρτάκια» από τον ΠΑΟΚ και ο Μάκης Γκαγκάτσης άφησε υπονοούμενα για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του ρέφερι Τζήλου.

Οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες ήταν:

Αγραφιώτης: «Πήρατε χαρτάκι από τον κύριο Γκαγκάτση κύριε Κωστούλα. Όσο υπάρχουν ομάδες-δορυφόροι στη Λίγκα, δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση».

Κωστούλας: «Αν αποκαλείς δορυφόρο τον Παναιτωλικό θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Εγώ είμαι ανεξάρτητος, ξεμπέρδεψέ τα στο μυαλό σου, δεν έχω κανέναν ανάγκη. Πείτε μου για ποιο λόγο να γίνω δορυφόρος. Παρ’ το πίσω αυτό που είπε! Δηλαδή οποίος δεν είναι με τον Ολυμπιακό, είναι εχθρός του; Να μας πει ο κ. Μαρινακης αν συμφωνεί με τον κ. Αγραφιώτη».

Μαρινάκης: «Ακούγονται πολλά αλλά δεν έχω στοιχεία. Υπάρχουν σύννεφα και ερωτηματικά για τον Παναιτωλικό».

Κωστούλας: «Κατάλαβα κ. Μαρινάκη. Για να δούμε τι θα βγάλει το σύννεφο…».

Μαρινάκης: «Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Μάκης Γκαγκάτσης: «Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να ξεκαθαρίσουν και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Η απόφαση για την πολυϊδιοκτησία είναι τελεσίδικη, αλλά όχι αμετάκλητη. Εκκρεμεί το CAS. Όλοι ξέρουμε τι έκανε ο Αυγενάκης με την ΕΕΑ».

Μαρινάκης: «Ντροπή να μιλάτε έτσι…».

Κάπου εκεί ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Μηνάς Λυσάνδρου έκλεισε τα μικρόφωνα…

http://www.a-sports.gr/