Κάθε φορά που διακυβεύεται κάτι σημαντικό διαφωνίες και εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στο  Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 την Τετάρτη (3/6). Εκεί που το κρίσιμο ερώτημα ήταν το εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Ήταν εξ αρχής γνωστό πως δεν συμφωνούν όλες οι ομάδες στην επανέναρξη της Super League 2. Δύο μπλοκ υπήρχαν.

Τελικώς αποφασίστηκε να παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο. Να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια σε πρώτη φάση, δηλαδή, οι δύο αγωνιστικές που απέμεναν. Επίσης, επιτροπή θα συναντηθεί με την ΕΠΟ, τον Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΡΤ για να διαπιστωθεί τι μπορεί να γίνει σχετικά με τα πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα από τις 29 Ιουνίου. Βασικό θέμα διαφωνίας ήταν το από πότε πρέπει να μετρήσουν οι τέσσερις εβδομάδες που απαιτούνται ως ελάχιστος χρόνος προετοιμασίας σύμφωνα με την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση. Χανιά και Λεβαδειακός ζητούσαν η επανέναρξη να γίνει στις 22 Ιουνίου, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης στις 5 Ιουλίου.

Η αρχή, λοιπόν, για να ξαναδούμε μπάλα στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε. Επειδή, όμως, τα πάντα είναι ρευστά εκεί και οι διαφωνίες πολλές, ας κρατάμε μικρό καλάθι για το τι ακριβώς θα γίνει.

Υπέρ της διακοπής ήταν έξι ομάδες, ενώ πέντε ψήφισαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα (Λεβαδειακός, Χανιά, Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καραϊσκάκης Άρτας). Λευκό ψήφισαν οι τρεις της Football League, ΕΠΟ και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής. Απούσα ήταν η Δόξα Δράμας. Να σημειωθεί πως θα έπρεπε τα 3/4 να ψηφίσουν κατά της έναρξης του πρωταθλήματος, για να μην ξεκινήσει.

sportime.gr