Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ/πλέι άουτ έβγαλε μπόλικους MVP. Τον Καμαρά που όργωσε το γήπεδο στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, τον Λιβάια, που έδειξε ότι στα πάνω του έχει ποιότητα για μεγάλο πρωτάθλημα αλλά και έναν ποδοσφαιριστή, που για διάφορους λόγους είχαμε ξεχάσει τι βιογραφικό κουβαλάει.

Ο Αντονί Μουνιέ ήρθε στον Παναθηναϊκό, όντας πρωταθλητής Γαλλίας. Όχι με την Παρί, την Μαρσέιγ ή την Λιόν αλλά με την Μονπελιέ.

Στον Παναθηναϊκό για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά που μπορεί να κάνει. Βασικά, οι «πράσινοι», όσοι είχαν τότε να διαχειριστούν το αγωνιστικό τμήμα δεν έδειξαν στον Μουνιέ πως θα μπορούσε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Δεν τον υποστήριξαν ψυχολογικά.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να είναι σημαντικός για την ομάδα. Ένας κύριος στη συμπεριφορά του και ένας εξαιρετικός παίκτης.

Η μεταγραφή του Μουνιέ στον Παναιτωλικό έγινε για συγκεκριμένους λόγους. Να βοηθήσει τα «καναρίνια» να σωθούν και εκείνος να απελευθερωθεί ποδοσφαιρικά.

Είχε να παίξει καιρό και αυτό τον πονούσε! Ο Μουνιέ έκανε ντεμπούτο με τον Παναιτωλικό στις 26 Ιανουαρίου φέτος, στο 2-0 επί του Άρη.

Έπαιξε 28 λεπτά. Από τότε μετράει 10 ματς, 3 γκολ, 1 ασίστ και 614’.

Το εντυπωσιακό είναι πως πριν κάνει ντεμπούτο στο Αγρίνιο είχε 9 μήνες να παίξει μπάλα. Κλεισμένους.

Τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 14 Απριλίου 2019 στην ήττα 1-3 από τον ΟΦΗ. Ο Μουνιέ ήθελε σαν τρελός να αγωνιστεί. Και στο Αγρίνιο βγάζει το επίπεδο που έχει.

Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του. Στα 33 του έχει να υπερηφανεύεται πως ήταν βασικός στη Μονπελιέ του πρωταθλήματος.

Στη Ligue 1 της Γαλλίας. Με 35 ματς/11 γκολ/3 ασίστ τη σεζόν 2011-12.

Το εκπληκτικό με τον Μουνιέ ήταν πως πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ, τον κρίσιμο αγώνα για τον Παναιτωλικό είχε… εξομολογηθεί κάτι εντυπωσιακό!

Είχε πει στους δικούς του ανθρώπους πως θα βάλει 2 γκολ και θα βγάλει 1 ασίστ.

Και αυτό έκανε.

Με το τρίτο γκολ, βέβαια να είναι αντάξιο της κλάσης του, γκολ που δεν μπορούν να βάλουν και πολλοί στην Ελλάδα!

https://www.sportime.gr/