Καταγγελίες για τον αγώνα Λεβαδειακού – Παναιτωλικού τον Μάρτιο του 2014, αλλά χωρίς στοιχεία από τον Φώτη Κωστούλα, στη δίκη της «Συμμορίας», στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Κατέθεσε ωστόσο, χωρίς ονόματα και στοιχεία ότι «Αν υπήρχαν εκείνη τη χρονιά 30 διαιτητές, θα μπορούσα να πω ότι πάνω από τους μισούς θα μπορούσαν να χειραγωγηθούν.

Η σύντομη κατάθεση του Φώτη Κωστούλα.

«Στις δηλώσεις μου τότε αναφερόμουν σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, στον πρόεδρο του Λεβαδειακού, τον κ. Κομπότη για το μεταξύ μας παιχνίδι.

Δεν ξέρω τα κανάλια για να προσεγγίσεις τους διαιτητές. Ο Κομπότης είμαι σίγουρος, δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία, είμαι σίγουρος ότι επηρέασε τον Κάμπαξη που είχε διαιτητεύσει τον αγώνα του Παναιτωλικού. Δεν ήρθα για να κρυφτώ… Αν υπήρχαν εκείνη τη χρονιά 30 διαιτητές, θα μπορούσα να πω ότι πάνω από τους μισούς θα μπορούσαν να χειραγωγηθούν. 

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτές τις ανομίες. Εμένα ρωτάτε; Εγώ είμαι μάρτυρας, δεν είμαι γνώστης. Ξέρω ονόματα πολλών που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Αν κάποιοι επηρεάζουν διαιτητές είναι συνήθως οι ιδιοκτήτες ή οι πρόεδροι.

Δεν έχω στοιχεία. Αν είχα στοιχεία θα είχα καταθέσει μήνυση μόνος μου, δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός. Με το συγκεκριμένο ματς, γελούσε όλη η Ελλάδα. Δεν μιλάμε για διαιτησία, για καμώματα μιλάμε. Σαν ομάδα, είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε παραπονεθεί. Είναι ξεκαθαρο ότι έχουμε παράπονα αλλά δεν τα εκδηλώνουμε. Αυτό το ματς ήταν εκτός ορίων».

https://www.sdna.gr