Ο Πανιώνιος σε 26 αγώνες στην κανονική περίοδο μάζεψε 17 βαθμούς και εξαιτίας της τιμωρίας (-6) που κουβαλούσε από το ξεκίνημα της σεζόν μπήκε στα πλέι άουτ με 11 βαθμούς.

Σε τέσσερα ματς στα πλέι άουτ ο Πανιώνιος έχει μαζέψει ήδη 10 βαθμούς όντας αήττητος και πλέον τρέφει βάσιμες ελπίδες σωτηρίας. Συγκεκριμένα έχει κερδίσει τον Βόλο, τη Λαμία, την Ξάνθη και έφερε ισοπαλία 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το παιχνίδι Λαμία – Πανιώνιος 0-1 ο κ. Παπαϊωάννου απέλυσε τον τεχνικό της Λαμίας, Ακη Μάντζιο και με δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του.

Το περίεργο όμως είναι ότι και στο παιχνίδι ΑΕΛ – Πανιώνιος, που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα (6/7), παρατηρούνται «περίεργες» αποδόσεις, αφού το διπλό σε όσες στοιχηματικές εταιρίες έχουν ανοίξει τιμές, κυμαίνεται από το 1,53 μέχρι μαξ το 1,59. Αυτό σημαίνει ότι οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν ότι ο Πανιώνιος έχει πιθανότητα νίκης πάνω από 62,5% στο συγκεκριμένο ματς, θεωρώντας προφανώς ότι η ΑΕΛ είναι πολύ πιθανό να αδιαφορήσει δεδομένου ότι δεν έχει χειροπιαστό βαθμολογικό κίνητρο.

Για να επιστρέψουμε στον Παπαϊωάννου και στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανιώνιο είπε ότι “Δεν μπορώ να μιλήσω με αποδείξεις για τίποτα, αλλά γνωρίζω πως τα στοιχηματικά δύο μέρες το είχαν ξεσκίσει το παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα παρακαλέσω τον Εισαγγελέα να ανοίξει και να δούμε ποιοι το έπαιξαν και τι το έπαιξαν. Είχαν κάνει τον Πανιώνιο Μπαρτσελόνα και τη Λαμία… Άνω Ραχούλα. Είναι η πρώτη φορά που για τη Λαμία υπάρχει στο στοίχημα τόσο μεγάλη «ανωμαλία».”

Σε κάθε περίπτωση η έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας της Νέας Σμύρνης στα πλέι άουτ θυμίζει όντως… Μπαρτσελόνα.

Πηγή: soccerplus.gr