Υπάρχουν τρία σενάρια για την  αναδιάρθρωση , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Agriniogoal.gr , ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής  σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Αναμένεται λοιπόν τις επόμενες ημέρες Δ.Σ. της Super League 1 και τις αποφάσεις που θα πάρει για το μέλλον του πρωταθλήματος

Το πρώτο  σενάριο είναι η Super League 1 την επόμενη σεζόν να έχει 16 ομάδες. Να υποβιβασθεί δηλαδή  η τελευταία ομάδα μετά τα πλέι-άουτ και να ανέβουν οι 3 πρώτες ομάδες από την Super League 2.

Το δεύτερο σενάριο κάνει λόγο για μη υποβιβασμό ομάδων της Super League 1 και να ανέβουν στην κατηγορία οι δυο πρώτες από την Super League 2. Δηλαδή ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Απόλλωνας. Οι ομάδες λοιπόν να αυξηθούν και να γίνουν 16.

Στο τρίτο σενάριο οι ομάδες της Super League 1 θα αυξηθούν κατά τέσσερις και θα γίνουν 18. Άρα δεν υπάρχει υποβιβασμός, αλλά θα ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία οι 4 πρώτες ομάδες από την  Super League 2 (ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνας, Χανιά και Λεβαδειακός).

Ο χρόνος λοιπόν και τα «μαγειρέματα» θα δείξουν…..τι μέλλει γενέσθαι για την μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.