Η αυλαία έπεσε για τη φετινή σεζόν και ο Παναιτωλικός κοιτάει ήδη το αύριο. Διοίκηση και τεχνικό τιμ έχουν συμφωνήσει σε κάποιους βασικούς άξονες για το πώς θα κινηθούν. Υπάρχουν ξεκάθαρα δεδομένα για τις περισσότερες θέσεις. 

Ο Παναιτωλικός θα χρειαστεί να ενισχυθεί αρκετά. Το φετινό πάθημα, άλλωστε, πρέπει να γίνει μάθημα. Γι’ αυτό και από τη μία στη λίστα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις από την Αργεντινή, αγορά που γνωρίζουν πολύ καλά στο Αγρίνιο, και από την άλλη ορισμένες δοκιμασμένες λύσεις. Αναφερόμαστε σε παίκτες που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα ή το κυπριακό. Το δεύτερο το παρακολουθεί στενά τόσο ο Μάκης Χάβος όσο και ο Μάκης Μπελεβώνης, ο οποίος έχει και συγκεκριμένους μάνατζερ για να αλιεύσει πληροφορίες για όποιους χρειάζεται.

Μία περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι του Αντόνιο Γιάκολις του ΑΠΟΕΛ. Μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρεί πάντως. Ο Κροάτης έχει υψηλό κασέ για τα δεδομένα του Παναιτωλικού. Ωστόσο, αυτό μπορεί με έναν τρόπο να λυθεί, καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένος να δώσει μέρος των χρημάτων.

Οι Κύπριοι έχουν μία καλή επικοινωνία με τον Παναιτωλικό και θα ήθελαν να γίνει το βήμα παραπάνω με 1-2 deal. Θεωρούν πως θα ήταν συμφέρον και για τις δύο πλευρές αυτό. Έτσι έχουν προτείνει από μόνοι τους κάποιους παίκτες ακόμα όπως ο Κέβιν Λαφράνς.

Πάντως στο θέμα του Γιάκολις το δύσκολο δεν είναι να πειστεί ο ΑΠΟΕΛ, αλλά ο ίδιος ο παίκτης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχτεί κρούση από μία πολωνική ομάδα και θεωρεί εκείνο το πρότζεκτ πιο ενδιαφέρον. Οι επαφές ανάμεσα σε όλες τις πλευρές θα συνεχιστούν.

https://www.sportime.gr/