Σήμερα (6/8) αρχίζει η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν στο Emileon και στις 16 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας .

Οι Αγρινιώτες μέχρι στιγμής έχουν κάνει τρεις εξαιρετικές μεταγραφές καθώς απέκτησαν τους Βέργο, Μεντόσα και Ματζόλα. Τα καναρίνια με αυτές τις προσθήκες δείχνουν στο κόσμο ότι το περσινό πείραμα δεν θα επαναληφθεί. Κάνοντας ουσιαστικές μεταγραφές βλέποντας μια θέση για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο ρόστερ του Παναιτωλικού παραμένουν οι Κνετ, Τζανακάκης, Ταχάρ, Αριγίμπι, Ντάλσιο, Ντίαζ, Ντουάρτε, Άλβαρεζ, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Τσιγγάρας, Φυτόπουλος, Καββαδίας, Σιέστεντ και Χρήστος Μπελεβώνης. Βέβαια υπάρχουν και οι παίκτες  που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί όπως οι Δημήτρης Γιαννιώτης, Μπακαδήμας, Καλαντζής, Νταλακούρας.

Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει είναι οι Μιμιτό και Μπαϊροβιτς . Εκτός είναι οι Κεβιν και Νταουντα  για αυτές τις περιπτώσεις είχατε ενημερωθεί πρώτοι από το Kingsport.gr στις 12 Ιουλίου. Κάτι που αρκετοί προσπάθησαν να βγάλουν το Kingsport.gr μη ΕΓΚΥΡΟ ωστόσο διαψεύστηκαν οι ίδιοι… Παρελθόν από την ομάδα είναι και ο Ηλίας Γιαννιώτης και ο Νίκος Γιαννακόπουλος.

Με τον Λουσέρο δεν έχει υπάρξει ακόμη επαφή, ο Αργεντινός είναι εξαιρετικός, εκτός και εντός γηπέδων και πάρα την ηλικία του πιθανόν να παραμείνει στο ρόστερ για ακόμη μία χρονιά.

Όσον αφορά τους Φάρλεϊ Ρόσα και Αντονί Μουνιέ αυτοί οι δυο παίκτες συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Για τον Βραζιλιάνο ο κόσμος του Παναιτωλικού θέλει να παραμείνει στην ομάδα με τους ιθύνοντες των Αγρινιωτών να έχουν κάνει τις πρώτες επαφές και να περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες την απάντηση τους.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ο Φράνκο Μάζουρεκ αναμένεται να ανακοινωθεί . Τώρα οι υπόλοιπες θέσεις που πρέπει να καλυφτούν είναι ο κεντρικός αμυντικός και το αριστερό μπακ. Αμφότεροι οι παίκτες θα κατάγονται από την Λατινική Αμερική ή την Ιβηρική χερσόνησο.

πηγή : kingsport.gr.