SAO PAULO, BRAZIL - FEBRUARY 10: Hernanes (L) of Brazil's Sao Paulo vies for the ball with Medina (R) of Mexico's Monterrey during a match as part of the 2010 Libertadores on February 10, 2010 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Rodrigo Coca/FotoArena/LatinContent via Getty Images)

Ο 21χρονος δεξιός μπακ ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων» και θα μεταβεί αμέσως στο Καρπενήσι

 Με ένα νέο πρόσωπο θα διεξάγονται από αύριο (22/8) οι προπονήσεις του Παναιτωλικού, καθώς σε αυτές θα συμμετέχει ο Πάολο Μεντίνα. Πρόκειται για τον 21χρονο δεξιό μπακ από το Μεξικό, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων».
Ο νεαρός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτιβο Αλσομπέντας και μόλις στα 10 του χρόνια πέρασε τον Ατλαντικό και εντάχθηκε στους «μικρούς» της Ρεάλ Μαδρίτης. Στους «μερένγκες» έμεινε μέχρι το 2017 και ενδιάμεσα χρίστηκε διεθνής με την U17 της πατρίδας του.
Τότε έκανε το δρομολόγιο Ισπανία-Πορτογαλία, καθώς βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, ενώ το καλοκαίρι του 2017 ήταν ένας από τους 98 υποψήφιους της κατηγορία «Golden Boy» της χρονιάς, το οποίο κέρδισε τότε ο Κίλιαν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμεν.
Στους «Αετούς» υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο, αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια του UEFA Youth League, αλλά το 2019 επέστρεψε στη χώρα του, αρχικά για την Μοντερέι και ύστερα για την Μονάρκας.
gazzeta.gr