Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο ο Παναγρινιακός νίκησε με 5-1 τον Αστέρα Καμαρούλας

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος  χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και έβγαλε τα πρώτα θετικά συμπεράσματα.Η Γ΄Εθνική που θα αγωνισθεί ο Παναγρινιακός θεωρείται αρκετά δύσκολη και η ομάδα του Αγρινίου χρειάζεται ενίσχυση  καθώς αναμένονται προσθήκες τις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη ο Αστέρας Καμαρούλας είχε αξιόλογη παρουσία, σίγουρα η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής (διαφορά μιας κατηγορίας),στον αγωνιστικό χώρο,  όμως ο Παναγιώτης Βραχωρίτης έβγαλε και αυτός τα δικά του  συμπεράσματα

Στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 4΄μετά από σέντρα του Βασιλάρη, ο Β. Νούλας με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον Παναγρινιακό. Έξι λεπτά αργότερα Μήλιος και Βασιλάρης, κάνουν το ένα-δυο, η μπάλα φτάνει στον Σ. Νούλα που με κοντινό πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 15΄ο πάλι ο Σ. Νούλας μετά από ασιστ του Βασιλάρη πετυχαίνει το τρίτο γκολ του Παναγρινιακού.

Ο αγώνας ήταν διάρκειας δυο σαρανταλεπτων.

Στο 55΄ο Νάκος με μακρινό σουτ πετυχαίνει το 4-0 , για να μειώσει για τον Αστέρα  στο 60΄ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τηλιγάδα. Ο Σ. Νούλας (πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ) στο 70΄διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.(5-1)