Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΣΑ την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση όλων των πρωταθλημάτων και φυσικά της Β΄κατηγορίας.

Η Β΄κατηγορία αποτελείται από 23 ομάδες και αναμένεται να χωριστούν  σε δυο ομίλους με 12 και 11 ομάδες αντίστοιχα

Στον πρώτο όμιλο θα βρίσκονται οι ομάδες από την Ναυπακτία, την περιοχή του Μεσολογγίου και την περιοχή της Μακρυνείας, ενώ πάντα σύμφωνα με πληροφορίες για να συμπληρωθεί το γκρουπ θα πρέπει να υπάρχουν τέσσερις ακόμη ομάδες.

Συνολικά ο πρώτος όμιλος θα έχει 12 ομάδες και θα είναι οι εξής:

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, ΑΕ Λυγιάς, ΑΕ Λεσινίου,  Παιανία Μάστρου, AO Πενταλόφου, Αράκυνθος Ματαράγκας, Αχιλλέας Γραμματικούς, ΑΟ Ζευγαρακίου, καθώς επίσης και 4 ομάδες από την περιοχή του Αγρινίου.

Στον δεύτερο όμιλο θα υπάρχουν ομάδες από την επαρχία Βάλτου και Ξηρομέρου και θα συμπληρωθεί ο όμιλος από ομάδες που βρίσκονται στο Αγρίνιο.

Ο αριθμός των ομάδων θα είναι 11:

Ιδομενέας Εμπεσσού, ΑΟ Παναμβρακικός Μπούκας, ΑΟ Ίναχος Βάλτου, Πυραμίς Σαρδηνίων, ΑΕ Αλυζίας, Άρης Λεπενούς, Αστέρας Κυψέλης, Δάφνη Μεγάλης Χώρας, είναι οι οχτώ ομάδες που σίγουρα θα υπάρχουν στον Όμιλο. Με 3 ακόμη ομάδες από την περιοχή του Αγρινίου θα συμπληρωθεί ο όμιλος

Όσο αφορά για τις υπόλοιπες εφτά ομάδες αναμένεται η απόφαση της ΕΠΣΑ την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου

Ελπίδες Αγρινίου, ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, Κεραυνός Ποταμούλας, ΑΟ Ρηγανά, Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας, Δόξα Καινουρίου και Αστέρας Αγρινίου ….αναζητούν τον όμιλό τους. Οι  3 πρώτες αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να βρεθούν στον 2ο όμιλο και οι υπόλοιπες στον 1ο όμιλο.

Ίδωμεν