Από την Ε.Δ/ ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ανακοινώνεται η ακόλουθη απόφαση, σχετικά με το σεμινάριο Αξιωματούχων Διαιτησίας και Παρατηρητών Τοπικών Κατηγοριών, καθώς και με τον προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 .
“Η Ε.Δ ΕΠΣ/ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, εναρμονιζόμενη πλήρως με την απόφαση που ελήφθη από την Υγειονομική Επιτροπή της Κυβέρνησης στις 14/8/2020 για την αποφυγή συναθροίσεων όσον αφορά σεμινάρια (αθλήματα, προπόνηση και διατροφή) σε εσωτερικούς χώρους προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού (Covid-19) στον πληθυσμό και σε συμμόρφωση με τις συστάσεις της Υγειονομικής Επιτροπής, ελήφθη η ακόλουθη απόφαση: 
Αναστέλλεται…
το ετήσιο προγραμματισμένο σεμινάριο 2020-2021 για τους Αξιωματούχους αγώνων και τους Παρατηρητές Τοπικών Κατηγοριών της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Τα αγωνιστικά τεστ θα προγραμματιστούν εν ευθέτω χρόνω και θα υπάρξει σχετική  ανακοίνωση.
Οι προγραμματισμένες Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις δια ζώσης στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης από την Υγειονομική Επιτροπή της Κυβέρνησης. Για τον λόγο αυτό και επειδή όλοι οι Αξιωματούχοι Αγώνων και Παρατηρητές Τοπικών Κατηγοριών πρέπει να είναι καταρτισμένοι και έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, την Δευτέρα και κάθε Δευτέρα αντί δια ζώσης συγκεντρώσεων στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών θα πραγματοποιούνται  -αρχής γενομένης από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 όπου θα παρουσιαστούν οι νέες τροποποιήσεις του κανονισμού διαιτησίας που θα ισχύουν για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021-  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.



Τέλος σας ενημερώνουμε ότι οι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα θα γίνονται από το link που σας είχε αποσταλεί τον Μάιο 2020.
 Όποιος Διαιτητής-Βοηθός – Παρατηρητής δεν έχει αποθηκευμένο το link για την τηλεδιάσκεψη που αρχίζει στις 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ημέρα Δευτέρα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Γεώργιο Ταπραντζή (Πρόεδρος Ε.Δ) και τον κ. Γεώργιο Κωνσταντίνου (Αναπληρωτής Πρόεδρος) ή να αποστείλουν στο mail(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.“>geokon71@gmail.com) και (tapratzis@yahoo.gr) ονοματεπώνυμο και το e- mai lσας για να σας αποσταλεί το link.  
Επίσης η Ε.Δ/ΕΠΣ/ΑΙΤ/ΝΙΑΣ θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους Αξιωματούχους Αγώνων – Αξιωματούχους ομάδων – Παρατηρητές – Ποδοσφαιριστές – Παράγοντες και σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο: Καλή και ευλογημένη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!

                                               ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
                                         Ε.Δ/ ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ