Αναγκασμένος να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ήταν ο Παναιτωλικός. Η περσινή καταστροφική καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος διορθώθηκε τον Ιανουάριο με τις επιλογές του Μάκη Χάβου, αλλά λίγους μήνες μετά πάρθηκε η απόφαση για χτίσιμο από την αρχή.

Ο Παναιτωλικός αποφάσισε να μη δώσει τα λεφτά που χρειάζονταν για να κρατήσει παίκτες που του έκαναν τη διαφορά. Και εάν στην περίπτωση του Ρόσα ήταν απολύτως λογικό με τα χρήματα που βρήκε στα ΗΑΕ, σε αυτή του Ντάουντα όχι.

Παρά τις δυσκολίες και το ζορισμένο μπάτζετ, ο αντικαταστάτης του έκλεισε από νωρίς. Στο Αγρίνιο, μάλιστα, πιστεύουν πως ο Νικολάς Ματσόλα θα κάνει τους πάντες να ξεχάσουν γρήγορα τον Νιγηριανό. Σημαντικό ότι θα έχει συμπαραστάτη του έναν παίκτη που ξέρουν καλά άπαντες στην ομάδα και τον ήθελαν όλοι, τον Φράνκο Μάζουρεκ

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν προπονητές  στη Super League 1 που μαθαίνουν στο… παρά ένα τον παίκτη που φέρνει η ομάδα τους. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει στον Παναιτωλικό. Από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα ο Μάκης Χάβος ζήτησε τον Νίκο Μελίσσα και τελικά αποκτήθηκε. Ήθελε για στόπερ τον Τέλη Καρασαλίδη, τακτοποιήθηκε και αυτό. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η απόκτηση του Βάντερσον. Με το που φάνηκε ότι ο Ελίας Περέιρα δεν πείθει (ακολούθησε και ο τραυματισμός του), έκλεισε ο Βάντερσον, μία δοκιμασμένη λύση.

Κοινώς για ενδεκαδάτους έως τώρα αυτούς ήθελε, αυτούς πήρε ο κόουτς και έπεται συνέχεια. Γιατί στο Αγρίνιο το ψάχνουν για κάτι ακόμα έχοντας ως στόχο να χτίσουν μία ομάδα που τη νέα σεζόν δεν θα χρειάζεται να κοιτάξει χαμηλά και να αγχωθεί.

https://www.sportime.gr/