Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Διοικούσα Επιτροπή του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την πίεση χρόνου, έχει ξεκινήσει ήδη την οργάνωση και στελέχωση της ομάδας, έτσι ώστε αυτή να παρουσιαστεί πανέτοιμη κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 21 και να προσφέρει ακόμα μια φορά μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις στους φίλους της και την πόλη μας και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με:
Tον Προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου και ο όποιος για άλλη μια φορά αποδεικνύει εμπράκτως το δέσιμό του με την ομάδα και την πόλη του Αγρινίου.
Διπλά του σε ρόλο Βοηθού Προπονητή θα βρίσκεται ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του από αυτή τη θέση.
Φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη χρόνια θα είναι ο πολύπειρος και εγνωσμένης άξιας Κώστας Καλφούντζος.
Παράλληλα σε επίπεδο στελέχωσης ρόστερ βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους παρακάτω αθλητές από την πόλη μας κάνοντας έτσι πράξη τη βούλησή μας για την παρουσία του ντόπιου στοιχείου:
Toν αρχηγό της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Δημήτρη Μήτσου. Ο Δημήτρης μετά την πετυχημένη περσινή σεζόν με τα χρώματα του ΚΑΟ Κορίνθου, επιστρέφει στην ομάδα μας.
Τον αθλητή Κωνσταντίνο Τασσόπουλο, επίσης μέλος της ομάδας του Α.Ο.Α. που κέρδισε την άνοδο στην Α2. Ο Κωνσταντίνος αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και φόρεσε τα χρώματα της Αχαγιάς 82, κατά την περασμένη σεζόν, επανέρχεται στην ομάδα μας.
Τον αθλητή Αποστόλη Ναούμη, που μετά από μια σπουδαία καριέρα και πολλές επιτυχίες με τις ομάδες στις οποίες υπήρξε μέλος, επιστρέφει στη γενέτειρά του και τον Α.Ο. Αγρινίου.
Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!
Παράλληλα η Διοικούσα Επιτρόπη, ξεκινώντας και την οργάνωση του τμήματος μάρκετινγκ του Συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τους υπεύθυνους χορηγιών, Πάνο Τσιαμάκη και Γιώργο Γεωργαντά. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 6907811394, 6947560237.

Με τιμή
Η Διοικούσα Επιτροπή