Της ανατροπής αλλά και τον αποχωρήσεων θα μπορούσαν να ονομαστούν οι τελευταίες ημέρες, με παίκτες να ανακοινώνονται από ομάδες, αλλά εν τέλει να καταλήγουν αλλού.

Τον ίδιο δρόμο διάλεξε και ο Γιώργος Μούκας, ο οποίος μπορεί να ανακοινώθηκε στις 24/8 από τον ΚΑΟ Κορίνθου, αλλά μια ημέρα μετά αποχώρησε, και έτσι βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο ποιοτικός 30χρονος φόργουορντ επιστρέφει στην Α2, στηνοποία είχε αγωνιστεί με Καβάλα και Αρκαδικό, για να συμμετάσχει στη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Ιωάννης Διαμαντάκος στο Αγρίνιο. Ο εξαιρετικός σκόρερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε τόσο στην Ισπανία (CB Basket Cartagena) όσο και σε Γερμανία ( ETB Wohnbau Miners του Έσεν), ενώ ξεκίνησε την σεζόν στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Μια σεζόν πριν, ο έμπειρος  φόργουορντ αγωνίστηκε με τον Κεραυνό, όντας ο ηγέτης της ομάδας του Αιγίου με 320 πόντους και 160 ριμπάουντ, ενώ έχει σημαντικές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Α2 με Καβάλα (2016-2017) και Αρκαδικό (2017-2018).

Ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί στην Γερμανία και την Χάκεν (2017-2018), ενώ έχει περάσματα από Κόροιβο Αμαλιάδας και Τιτάνες Δράμας, έχοντας ξεκίνησε να δείχνει τις ικανότητες του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

https://basketa.gr/