Η πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ δημιουργήθηκε στο Αγρίνιο με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Προπονητής της Ακαδημίας θα είναι ο Γιώργος Λιόκατος, ενώ οι εγγραφές ξεκίνησαν από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο 3ο γυμνάσιο Αγρινίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Οι ΤΙΤΑΝΕΣ είναι μία ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ που δημιουργήθηκε έπειτα από προεργασία ετών με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Το εξειδικευμένο προπονητικό team του συλλόγου θα χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες διδακτικές μεθόδους ανάλογα με το ηλικιακό επίπεδο των αθλητών.Κύριο μέλημα μας θα είναι τόσο η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών όσο και η διαμόρφωση της αθλητικής τους ταυτότητας. Η άρτια παιδαγωγική καθοδήγηση θα στοχεύει στην δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών στις φυσικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου μπάσκετ.
Παίζοντας μπάσκετ στην ακαδημία μας, οι νεαροί αθλητές, βάζουν “καλάθια” στην ομαδικότητα και την συνεργασία, δίνουν “ασιστ” στο σεβασμό και την πειθαρχία, επιλέγουν το “pick and roll” στην αποφασιστικότητα και την πρωτοβουλία.Πάνω απ’ όλα όμως τα παιδιά είναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του παιχνιδιού και αυτοί που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ τα παιδιά λοιπόν!!!

Σας περιμένουμε όλους!!!!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

📌ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ
📞ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6948468792

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΤΙΤΑΝΕΣ BASKETBALL ACADEMY ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 7/09 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 18:00 ΕΩΣ 20:00 ΣΤΟ 3° ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 3° ΓΥΜΝΑΣΙΟ 6948468792 titansbasketballagr@gmail.com titansbasketballacademy Titans Basketball Academy"