Ο Αστέρας Μεσολογγίου ανακοινώνει με χαρά δύο νέες μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα οι Δημήτρης Βρέττας και Γιώργος Ντζελέπης.

Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος Δημήτρης Βρέττας  αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μεσοεπιθετικός αλλά και στα δεξιά της επίθεσης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μεσολόγγι 2008, Γ.Ο. Μεσολόγγι, Όμηρο Νεοχωρίου, Α.Ε. Μεσολογγίου, Φλόγα Παλαιομάνινας, Τρίκαρδο Κατοχής, ενώ τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε ξανά με την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

Ο Γιώργος Ντζελέπης είναι 28 χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Α.Ο. Γαλατά, στην Α.Ε. Μεσολογγίου, στην Ένωση Ευηνοχωρίου, στον Προμηθέα Γαβρολίμνης, στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου, στην Αναγέννηση Μεσολογγίου, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Ο. Πενταλόφου.

Η Διοίκηση του Αστέρα καλωσορίζει τους παίκτες στην οικογένεια της ομάδας μας και τους εύχεται υγεία και καλές αγωνιστικές επιτυχίες!