Και στα δυο ματς, που σφύριξε πέρσι, άφησε τους αντιπάλους της ΑΕΚ με δέκα παίκτες!

Δυο ματς της ΑΕΚ, η οποία πέτυχε ισάριθμες νίκες με Βόλο και Ξάνθη, σφύριξε ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) την περασμένη αγωνιστική σεζόν και ορίστηκε στο παιχνίδι της 2ης Αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Επίσης, σε αυτά τα ματς, ο έμπειρος ρέφερι άφησε τους Βόλο και Ξάνθη με δέκα παίκτες.

Το πρώτο είναι  ΑΕΚ-Βόλος 3-2, την 7η αγωνιστική, όταν έκανε… λάστιχο τους κανονισμούς. Στη Ριζούπολη έδειξε ότι δεν ξέρει να τους εφαρμόζει, ειδικά σε παίκτες των γηπεδούχων και παραλίγο να του ξεφύγει ο αγώνας.

Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να βγάλει κίτρινη στον Λιβάγια που έσπρωξε εκτός φάσης αντίπαλο αλλά και στον Σιμόες για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 44′ σωστά απέβαλε τον Μουνίθ με απευθείας κόκκινη. Στην επανάληψη έπρεπε να βγάλει κίτρινη στον Μανταλο επειδή πάτησε αντίπαλο αλλά και στον Κρίστιτς για σπρωξιμο σε παίκτη του Βόλου. Πάντως, στην ΑΕΚ έβγαλε δυο κίτρινες, στον Σιμόες και στο Λιβάγια.

Το ματς Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1 έγινε για τη 14η αγωνιστική. Εκεί ήταν… κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Θεσσαλονικιό ρέφερι. Εδωσε ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Χουλτ, το οποίο πήρε πίσω λόγω του VAR (Τζοβάρας) αλλά η πλάκα είναι ότι το έκανε έμμεσο! Απέβαλε και τον Φασίδη με δυο κίτρινες στο 77′.

Α, πα, πα, πα!

Το… κόλλημα με τον Κύρκο να μπαίνει συνέχεια παρατηρητής στην ΑΕΚ το είχε και ο Περέιρα.

Στα υπόλοιπα νέα: Ορισμούς κάνει ο Κλάτενμπεργκ.

Σάββατο (19/09)

20.30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας),

Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

https://sfyrigmata.blogspot.com