Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Μεσολογγίου για το ματς της πρεμιέρας με τον Όμηρο Νεοχωρίου αναφέρει τα εξής:

Πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος περιόδου 2020-21 και ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται τον Όμηρο Νεοχωρίου στο Μεσολόγγι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί- καιρού επιτρέποντος –  το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, στις 4:30, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου” Θ. Πασσιόπουλος”.

Με την ψυχολογία με το μέρος των παικτών και του προπονητή, μετά τη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά όλη τη βδομάδα για τη πρεμιέρα απέναντι σε μία εκ των φαβορί του πρωταθλήματος, Όμηρο Νεοχωρίου.

Ο προπονητής μας Ιωάννης Ντζιβανάκης είδε να επιστρέφουν στις προπονήσεις οι απόντες του προηγούμενου αγώνα, ενώ στις προπονήσεις της ομάδας ενσωματώθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας μας Γ. Ντζελέπης.

Η ομάδα του Νεοχωρίου ενισχύθηκε αρκετά το φετινό καλοκαίρι και στοχεύει στον πρωταθλητισμό και στην άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Αστέρας επικράτησε για το Κύπελλο εντός έδρας του Άρη Αιτωλικού με 1-0, ενώ ο Όμηρος Νεοχωρίου πέτυχε ευρεία νίκη 6-1 εκτός επί της Αναγέννησης Ρίγανης.

Η διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθε!