Ο Μανωλης Τζανακάκης, σχολίασε την εικόνα του αγώνα ανάμεσα στο Παναιτωλικό και την ΑΕΚ.

Η ομάδα από το Αγρίνιο έχασε με 2-0 από τους “κιτρινόμαυρους” και ο παίκτης των γηπεδούχων τόνισε ότι στο πρώτο μέρος η εικόνα τους ήταν καλή.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αλλαγή του Μάνταλου: “Ναι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αγωνιστικά. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε γι’αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο καταφέραμε να το δείξαμε αυτό.Στο δεύτερο κλειστήκαμε στο καρε μας.  Μας μπέρδεψε η αλλαγή στο σχηματισμό”

Για τις αλλαγές που πρέπει να κάνει ο Παναιτωλικός: “Πρέπει να αλλάξουμε κάποιες φάσεις. Όταν κλέβει την μπάλα ο αντίπαλος είναι η πιο δύσκολη στιγμή. Πρέπει να κάτσεις πίσω για να μην φας γκολ. Όταν το κάνεις αυτό δεν μπορείς να βγεις μπροστά”

Για την περυσινή χρονιά: “Πέρυσι παρουσιάσαμε ένα πρόβλημα στην άμυνα ζώνης. Ίσως ήταν διαφορετικό το παιχνίδι, αν είχαμε βάλει το γκολ. Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες όταν έχεις τέτοιες στιγμές σαν και αυτή πρέπει να το βάζεις. Στο δεύτερο μέρος κλειστήκαμε πίσω όταν το κάνεις αυτό πολλές φορές το πληρώνεις”

Τι πρέπει να βελτιώσουν: “Σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι. Σήμερα δεν καταφέραμε να το κάνουμε αυτό. Δεν υπάρχει ροτέσιον πρέπει να εκτελεί το πέναλτι αυτός που είναι καλός, σε κάθε παίκτη μπορεί να συμβεί αυτό. Να χάσεις ένα πέναλτι και να το σώσει ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας. Το θέμα είναι να δούμε την γενικότερη εικόνα της ομάδας. Δεν στεκόμαστε στο πέναλτι. Πρέπει να σκεφτούμε και το επόμενο μας με τον Ολυμπιακό που είναι δύσκολο”

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: “Σίγουρα όλοι λένε ότι η αρχή είναι η μίση σεζόν πρέπει να μαζέψουμε όσους βαθμούς. Πρέπει να μας γίνει μάθημα η περσινή χρονιά και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη”