Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πέρασε η Δάφνη Μεγάλης Χώρας μετά την σημερινή νίκη –πρόκριση με 3-1 απέναντι στον Αστέρα Κυψέλης.

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Το 1-0 έγινε στο 59΄μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Κουκογιάννη. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 79΄ με σκόρερ τον Μολώνη Γ., ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Γεωργίου , μετά από συρτό σουτ του Νταλακούρα.

Ο Αστέρας Κυψέλης μείωσε σε 2-1 ένα λεπτό αργότερα. Ο Ρεντζέπης έκανε συρτή σέντρα, και ο Γιαννακίδης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε  στο 89΄ με σουτ του Δ. Μολώνη, μετά από κεφαλιά πάσα του Κοτσόρη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Δάφνη στο 33΄είχε σουτ στο δοκάρι με τον Δ. Μολώνη, ενώ με την έναρξη του β΄ημιχρόνου η Δάφνη έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ, με σουτ του Ντόνι και τον Γκουτσέλη να απομακρύνει την μπάλα..πάνω στην γραμμή.

Διαιτητής ; Καραβασίλης

Βοηθοί : Μπουκουβάλας, Βλάχος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Βασίλης Ιωάννου)

Βασιλείου, Τασολάμπρος, Καλογεράκης, Γιογιος, Δημητρόπουλος, Δ. Μολώνης, Μουλαρογιάννης, Φεγγούλης (66΄Νταλακούρας Α), Ντόνι ( 81΄Κοτσόρης), Μολώνης Γ., Κουκογιάννης

Αστέρα Κυψέλης (Σήφης Μπούσγος)

Γεωργίου, Καραγιάννης (63΄Μούχας), Παπαγιάννης (60΄Ρεντζέπης), Καραγκούνης, Ξανθόπουλος (46΄Γκουτσέλης), Χόντζα., Παπαθανασίου (69΄Βελέντζας), Παναγιωτόπουλος, Ασβεστόπουλος, Κοθρούλας , Ζώγας (60΄Γιαννακίδης).