Στα πλαίσια της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου ότι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ορίσθηκε η γενική συνέλευση με θέμα εκλογές του συλλόγου, για την καλύτερη λειτουργία του.

Η μόνη πηγή εσόδων του συλλόγου είναι οι ετήσιες συνδρομές  που καταβάλουν τα μέλη μας. Ο Σύλλογος χρειάζεται την ενίσχυση όλων των μελών του ώστε να μπορεί να λειτουργεί και να παρεμβαίνει προς όφελος των μελών του.

Για αυτό το λόγο καλούμε όλα τα μέλη μας να τακτοποιηθούν οικονομικά, αποπληρώνοντας τις συνδρομές τους και στην συνέχεια να συμμετέχουν στην γενική συνέλευση της 25ης Οκτωβρίου

Παράλληλα ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα, τους θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας που για μια ακόμη χρονιά δηλώσαμε παρών, ευελπιστώντας οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας, να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι χορηγοί του συλλόγου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να απευθύνονται στον  πρόεδρο του Απόλλωνα Δημήτρη Σταυροθανασόπουλο, καθώς και στον ταμία Νικόλαο Βάτσιο