Δύο γκολ, ένα δοκάρι, ένα πέναλτι που μετατράπηκε σε φάουλ και αποβολή και αρκετές ευκαιρίες είχε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο όπου τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και πήραν από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι πάντως θα πρέπει να είναι αυτοί που έμειναν περισσότερο ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αφού αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 17′ και θα μπορούσαν να έχουν πάρει μέχρι και τη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να ζητά πέναλτι για μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Ντίας στο 5′ με τον Ευαγγέλου να μην δίνει κάτι και δύο λεπτά ο Αργεντινός των Αρκάδων σημάδεψε δοκάρι. Από λάθος του Ντάλσιο το σουτ του Μουνάφο χτύπησε στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Κνετ.

Στο 15′ έγινε η φάση του αγώνα με τον Βάντερσον να ανατρέπει τον Κρέσπι και τον διαιτητή να δίνει αρχικά πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Βραζιλιάνο. Με τη βοήθεια του VAR τελικά ο Ευαγγέλου είδε ότι η παράβαση είναι εκτός περιοχής και έδωσε τελικά φάουλ και κόκκινη κάρτα στον Βάντερσον. Δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση του 45λεπτου ο Μπαράλες με δυνατή κεφαλιά από σέντρα του Κώτσιρα έκανε το 1-0 για τον Αστέρα.

Κι εκεί που κανείς θα περίμενε ότι αυτή η εξέλιξη θα πάρει από κάτω τους γηπεδούχους, με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφεραν να φτάσουν στο 1-1. Στο 54′ ο Αριγίμπι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Μάλιστα στο 79′ παραλίγο να γίνει και η ανατροπή αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς την καρφωτή κεφαλιά του Καρασαλίδη και κράτησε το 1-1.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης(70′ Ταχάρ), Λιάβας, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Τσιγγάρας(70′ Μεντίνα), Ντάλσιο, Αριγίμπι, Μάζουρεκ(84′ Μεντόζα), Ντίας, Ματσόλα

Αστέρας Τρίπολης: (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε(79′ Ιγκλέσιας), Σίτο(69′ Τιλίκα), Ριέρα, Κρέσπι(69′ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες

https://www.to10.gr/