Η αποβολή του Βάντερσον στο Αγρίνιο το περασμένο Σάββατο ήταν η γρηγορότερη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος άφησε τον Παναιτωλικό με 10 παίκτες μόλις στο 17ο λεπτό.

Είναι και η δεύτερη γρηγορότερη αποβολή στην ιστορία του Παναιτωλικού στην κατηγορία, αφού στις 20 Νοεμβρίου 2011 είχε κάνει πέναλτι και αποβληθεί στο 6ο λεπτό του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 3-0, ο Γκανέζος Ντέιβιντ Άντι.

Για πρώτη φορά είχαμε δύο αποβολές στην ίδια αγωνιστική φέτος, Βάντερσον και Μάνδαλος, αφού δύο είχαμε όλες κι όλες στις τρεις πρώτες, Ρισβάνης και Μουνίθ, και οι δύο παίκτες του Ατρομήτου. Από αυτές μόνο του Ρισβάνη ήταν με δεύτερη κίτρινη.

Η πρώτη Μάνταλου

Ο Πέτρος Μάνταλος αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Super League, μετά από 211 παιχνίδια, ωστόσο έχει άλλες τρεις αποβολές στην καριέρα του.

Στο μπαράζ Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου το 2014 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στον αγώνα Φούτμπολ Λιγκ Απόλλων – ΑΕΚ το 2015 και τον περασμένο Ιούνιο στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου Άρης – ΑΕΚ, πάλι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ματς και κάρτα ο Ρόουζ

Επίσης ο Λίντσεϊ Ρόουζ του Άρη έγινε ο πρώτος παίκτης στη σεζόν που φτάνει τις τέσσερις κίτρινες κάρτες, αφού και στα τέσσερα παιχνίδια του Άρη παρατηρήθηκε από τους διαιτητές.

Ο Ρόουζ έχει δεχτεί τέσσερις από τις 14 συνολικά του Άρη μέχρι τώρα.

Στις ομαδικές… παρατηρήσεις προηγείται ο ΟΦΗ με 15 κίτρινες κάρτες, ωστόσο δεν έχουν όλες οι ομάδες ίδιο αριθμό αγώνων.