Γιάννης Αγραβάνης θα μεταφερθεί μετά την υπογραφή του με τον Προμηθέα Πατρών, ως δανεικός στην ομάδα του Χαριλάου Τρικούπη για τη φετινή αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο αδερφός του αρχηγού των “Πατρινών” Δημήτρη Αγραβάνη, ο Γιάννης υπέγραψε μάλιστα συμβόλαιο με τον Προμηθέα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο ούτε φέτος θα βρεθούν συμπαίκτες, καθώς θα αγωνιστεί με την ομάδα του Μεσολογγίου.

Ο Γιάννης Αγραβάνης είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ένας πολύ εκρηκτικός αθλητής που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του και πρωταγωνιστεί ήδη στα “σαλόνια” της Basket League.

Ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του Δούκα και στην πορεία μετακινήθηκε στην ΑΕΚ, κατακτώντας και το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας και τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Περιστερίου με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε την ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

«H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αγραβάνη για τα ερχόμενα 3 χρόνια και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια του Συλλόγου. Ο αθλητής κατά την φετινή αγωνιστική χρονιά 2020-21 θα αγωνιστεί ως δανεικός στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

Ο γεννημένος την 13η Νοεμβρίου 1998 στο Μαρούσι, ύψους 1.98, guard/forward ξεκίνησε από τα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΣΕ Δούκα, με τον οποίο έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Α2 Εθνική τη σεζόν 2016-17. Το καλοκαίρι του 2017 μετακινήθηκε στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας το 2018. Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε ως δανεικός στο Περιστέρι.