Με τον Άρη Αιτωλικού κοντράρεται ξανά ο Αστέρας Μεσολογγίου αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, συγκεκριμένα δε για τη 4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, στις 4:00 μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ” Θ. Πασσιόπουλος”.

Μετά την πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο,  στην έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, που βρήκε νικητή τον Αστέρα με 1-0 επί των Νησιωτών, οι δύο ομάδες καλούνται να αγωνιστούν ξανά, αυτή τη φορά  στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας ετοιμάζεται εντατικά για τον κομβικό αυτό αγώνα και αναμένεται να κατέβει στο γήπεδο πάνοπλη. Παρόλο την αχώνευτη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Δοκίμι, προπονητής και παίκτες θεωρούν ότι το πάθημα έγινε μάθημα.

Ο Άρης Αιτωλικού ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και είναι μια ομάδα διόλου ευκαταφρόνητη. Αν και νεοφώτιστη στη Κατηγορία διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Αστέρα.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Απόλλων Δοκιμίου με 3-2, ενώ ο Άρης Αιτωλικού έχασε στην έδρα του από τον Όμηρο Νεοχωρίου με 0-2.

Ευελπιστούμε όλοι στην ομάδα μας να γίνει ένα καλό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και να επιστρέψουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα.