Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία “Greek Wood Production! “ για τη ευγενή χορηγία – προσφορά της νέας φόρμας της ομάδας μας !!!

Greek wood Production είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, ιδρυθείσα το 1975 και αναγνωρισμένη για την παραγωγή ποιοτικών κουζινών, πορτών, ντουλαπών και επίπλων WC.

Συνδυάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την τεχνογνωσία και εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε άριστη ποιότητα, αισθητική αλλά και λειτουργικότητα σε όλα τα προϊόντα μας.

Τα προϊόντα μας επωφελούνται από τα 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κατασκευής και προσφέρουν άριστες και αξιόπιστες λύσεις για σπίτια αλλά και εμπορικά κτήρια που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και λοιπών πελατών. Κύριο προτέρημα της εταιρείας μας είναι η δυνατότητα ευελιξίας στον σχεδιασμό καθώς προσφέρει όχι μόνο ένα ευρύ φάσμα τυποποιημένων προϊόντων, αλλά ταυτόχρονα παράγει και κατά παραγγελία προϊόντα προσαρμοσμένα στο προσωπικό ύφος του πελάτη. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν όρια στις διαστάσεις ή τα χρώματα.

Εσείς έχετε την ιδέα, και εμείς την υλοποιούμε!
Μη διστάσετε να μας καλέσετε και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείτε.