Στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Αιτωλικού, ο γηπεδούχος  Άρης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Δοκιμίου

Σε ένα ματς που κρίθηκε στα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης, χρονική διάρκεια την οποία οι δυο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ.

Μόλις στο 5΄ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα με γκολ που πέτυχε ο Αθανασίου. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 19΄με γκολ του Λ. Φράγκου.

Στο β΄ημίχρονο ο Άρης  αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (65΄ με τον Ζέρβα, το οποίο απόκρουσε ο Δαράβαλης). Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε ο Ζαχαράκης για τον Απόλλωνα. Αξίζει αν αναφερθεί ότι ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Δοκιμίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του ρέφερι για τον καταλογισμό του πέναλτι.

Διαιτητής : Ματσούκας

Βοηθοί: Σούζας, Αλεξόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Αιτωλικού (Ανδρέας Μαργέλης)

Τσαπόκος , Βασιλείου, Αναστασίου, Φράγκος Λ., , Καβαλιέρης, Διαμαντόπουλος ,  Ζέρβας Ν. , Ρόμπολας , Ξύστρας , Κράνης , Καρέτσος

Στο β΄ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι  Ταμπακόπουλος, Κτιστόπουλος  Ράπτης

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Γιαννακόπουλος, Α. Κορομηλάς, Ζαχαράκης, Μυλωνάς, Καραχάλιος, Αθανασίου(81΄Γεωργιάδης), Φ. Κορομηλάς, Πεσλής (83΄Δαλαγιώργος), Κοτρότσος, Κοντοπάνος (86΄Αλομπισάτ)