Εντυπωσιακό ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν τέσσερα γκολ, χαμένες ευκαιρίες ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην Α΄κατηγορία, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Αστέρας Καμαρούλας και ΑΕ Αγίου Δημητρίου ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα ματς το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στους φίλους του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Οι τυπικά γηπεδούχοι (Αστέρας Καμαρούλας) είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης, βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά μέχρι εκεί……Στην συνέχεια η ΑΕ Αγίου Δημητρίου αντέδρασε και με δυο γκολ πήρε προβάδισμα (1-2) σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στη επανάληψη ο Αστέρας Καμαρούλας ήθελε την ισοφάριση και τα κατάφερε λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα ο Αστέρας Καμαρούλας απείλησε πρώτος δυο φορές στο 9΄και 13΄με τον Ταταράκη, αλλά ο Παπαιωάννου δήλωσε παρών. Το γκολ όμως ήρθε στο 22΄με σκόρερ τον Πετρονικολό.

Με την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα ήρθε η ισοφάριση για την ΑΕ Αγίου Δημητρίου, όταν ο Π. Μουχάνης με κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Μπούτιβα, ο οποίος πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ της ισοφάρισης έδωσε ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Αγίου Δημητρίου οι οποίοι απείλησαν με Β. Μουχάνη (33΄) σουτ άουτ, Μπούτιβα 34΄ κοντινό πλασέ απόκρουσε με τα πόδια ο Μπαλάσκας , για να έρθει το δεύτερο γκολ στο 40΄με σκόρερ τον Κατσαβοχρήστο με κοντινό πλασέ μετά από σουτ του Π. Μουχάνη, και απόκρουση της μπάλας από τον Μπαλάσκα.

Στην επανάληψη υπήρχαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν με τις δυο ομάδες να θέλουν το γκολ.

Στο 47΄κοντινό σουτ του Β. Μουχάνη η μπάλα έφυγε άουτ, και στο 53΄κοντινή κεφαλιά του Νικολόπουλου επίσης άουτ. Στο 63΄την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Π. Μουχάνη ο Μπαλάσκας απομάκρυνε την μπάλα, ενώ Νικολόπουλος και Δήμος στην συνέχεια δεν πετυχαίνουν γκολ από καλές φάσεις.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 88΄με σκόρερ τον Δήμο που εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Πετρονικολού.

Διαιτητής : Ματσούκας

Βοηθοί : Γαλανόπουλος, Κοτρότσου Ι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Μπαλάσκας, Αριστόπουλος, Σταμάτης (36΄ λ.τ. Κωστόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Γιώτης (46΄ Καπέλης), Γκουρνέλος, Σαμψώνας, Πετρονικολός, Δήμος, Ταταράκης (62΄ Μήκας), Νικολόπουλος.

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Παπαϊωάννου, Ζωγράφος (61΄ λ.τ. Ντόκας), Καντερές (69΄ Μπαμπάτσικος), Μπλέτσας, Καλοκαίρης Ν., Μπουλιέρης, Φάτσαλης, Μπούτιβας, Κατσαβοχρήστος (76΄ Παπαδήμας), Μουχάνης Π., Μουχάνης Ε.