Την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας πανηγύρισε ο ΑΟ Ρηγανά, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας , (αν και έχει ένα αγώνα λιγότερο, που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη εκτός έδρας με τον Αστέρα Παντάνασσας)

Οι Αγρινιώτες είχαν ένα εύκολο Κυριακάτικο απόγευμα στο γήπεδο του Ξηροπήγαδου , αντιμετωπίζοντας την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς.

Το τελικό 1-3 δείχνει την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη. Από την άλλη μεριά η ΑΕ Παλαιοπαναγιά, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Τα γκολ του αγώνα

20′ ΓΚΟΛ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπιτσικωκου η μπάλα στα δίχτυα 0-1

45′ ΓΚΟΛ  Σουτ του Μπιτσικωκου στην δεξιά γωνία 0-2

55′ ΓΚΟΛ χατ τρικ του Γιάννη Μπιτσικωκου που με ατομική προσπάθεια θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει ευστοχα 0-3

80′ ΓΚΟΛ Διπλή επέμβαση του Κοσμά σε αλλεπάλληλα σουτ, των επιθετικών της Παλαιοπαναγιάς, η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί από την εστία, και με σουτ ο Καραισκος Α. θα μειώσει σε 1-3

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί: Λιόνας, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Νίκος Γεωργακόπουλος)

Χασαπογιάννης, Κυρίτσης (83’ Καποδίστριας), Καραΐσκος Δ., Καραΐσκος Θ., Μιχαλόπουλος, Ντζουμάνης, Καραΐσκος Α., Σανιδάς, Γεωργακόπουλος, Σταυρόπουλος (5’ λ.τ. Ndoci – 85’ Καραγιάννης), Μαστροκώστας.

Α.Ο. Ρηγανά (Σωτήρης Γιαννακόπουλος)

Καραδήμας ( 76΄ Κοσμάς Χ. Ι.), Καλογεράκης, Σαγάνας (76’ Παπασάββας), Ντίνος (46’ Αριστόπουλος), Νταλαπέρας, Αλτζερίνης, Κωστής, Βαγενάς, Μπιτσικώκος (87’ Καρύμπας Ι.), Ζαπαντιώτης (65’ Τσιάρας), Τύμπας.