Άλλη μια σπουδαία εντός έδρας νίκη, με σκορ 6-0, πέτυχε σήμερα στο γήπεδό της, η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων, με αντίπαλο την Αναγέννηση Θέρμου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων με γκολ απ΄ τα αποδυτήρια κατάφερε να αιφνιδιάσει την αντίπαλη ομάδα και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα μετά και την αποβολή του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας στα πρώτο 20λεπτο του αγώνα που έδωσε στους Καλυβιώτες αριθμητικό πλεονέκτημα. Πολυτιμότερος παίκτης και MVP του αγώνα, ο νεαρός Χρήστος Κονδύλης που πέτυχε 4 τέρματα και από ένα γκολ ο Γιάννης Στρατόπουλος και ο Χρήστος Ζαχαράτος (πέναλτι)

Ο ΠΑΟΚ την επόμενη 4η αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Αναγέννηση Ρίγανης, την Κυριακή 1/11 στις 3 μ.μ.

Τα γκολ:

 Ωραία μεταβίβαση του Γ. Στρατόπουλου στην ¨πλάτη¨ της άμυνας, βρήκε τον Κονδύλη, ο οποίος πλάσαρε προς την εστία και πέτυχε το γκολ (1-0).

19΄ Σε επιθετική προσπάθεια του Γιάννη Στρατόπουλου, βρισκόμενος σε προφανή θέση για γκολ, ανετράπη λίγο έξω από την περιοχή  με αποτέλεσμα να υποδειχθεί παράβαση και παράλληλα να αποβληθεί με απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα, ο τερματοφύλακας Σαγρόπουλος.

34΄ Ατομική ενέργεια του Γ. Στρατόπουλου, πραγματοποίησε σουτ από θέση βολής, κάνοντας το 2-0.

56΄Ο Χ. Ζαχαράτος κάνει κάθετη μεταβίβαση προς τον Χ. Κονδύλη ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα τον οποίο πλάσαρε ¨έξυπνα¨ γράφοντας το 3-0.

67΄Ο Γ. Λαθύρης τροφοδότησε τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος απέφυγε και τον τερματοφύλακα και απο πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας, για το 4-0.

70΄Ο Χ. Ζαχαράτος, έδωσε πάσα προς τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος με εξαίσιο δυνατό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή, έστειλε  τη μπάλα να καταλήξει στο ¨γάμα¨ της εστίας για το 5-0.

80΄ Μετά από προσπάθεια του Χ. Κονδύλη, ανετράπη από αμυντικό εντός περιοχής, κερδίζοντας το πέναλτι.  Ο Χ. Ζαχαράτος εκτέλεσε από τα 11 βήματα την ¨εσχάτη των ποινών κάνοντας το τελικό 6-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Χ. Τάκος, Λ. Καραπιπέρης και Θ. Ξύστρας.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής  Αν. Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Χ. Πατσαούρας, Θ. Μπελεβώνης Α. Τσέπας, Α. Μακρής, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς (Γ. Αναστασίου), Χ. Κονδύλης, Ι. Στρατοπουλος (Δ. Αναστασίου), Φ. Χετάι (Θ. Μάλλιος), Γ. Λαθύρης.

Αναγέννηση Θέρμου

Δ. Σαγρόπουλος, Β. Σιάχος, Θ. Κότσαλος, Α. Ραχούτης, Δ. Κόντος, Κ. Τσατσαράγκος, Δ. Πίτσιος, Γ. Χάσκαρης, Λ. Σύρρος, Γ. Κουκιάς, Α. Μετσίνης.

https://kalyvia.gr/