Πολύ καλό ματς , για τα δεδομένα της Γ΄ κατηγορίας έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Ρίγανης. Αντιμέτωποι ήταν η γηπεδούχος Αναγέννηση με τον Αχελώο Νεοχωρίου. Τελικό σκορ 2-1 για τους γηπεδούχους, που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ανέκαμψαν και πήραν το πολύτιμο «τρίποντο»,  στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 42΄με σουτ του Τσικνιά, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 57΄η Αναγέννηση Ρίγανης έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά ο Χρήστου απόκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Τσιλιγιάννη.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, έφεραν το ματς στα «ίσα» στο 75΄ με σουτ του Καλύβα, και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιλιγιάννης ήταν εύστοχος, αυτή την φορά από τα 11  βήματα, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της Αναγέννησης.

Μετά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας, η Αναγέννηση Ρίγανης έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος δεν έχει ακόμη βαθμό

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί: Καζανάς, Μαδιάς

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Ρίγανης  (Γραμμένος)

Παλαιοπάνος, Κουτρομάνος Π (70΄Σαπλαούρας Ι)., Dervishaj, Σαμαράς, Χαραλάμπους Γ., Πρίτσης, Καλύβας, Σαπλαούρας Χ., Τσιλιγιάννης, Μαντέλος, Κουτρομάνος Δ. (55΄Χαμοσφακίδης)

Αχελώος Νεοχωρίου (Ασπρογέρακας)

Χρήστου, Καραμήτρος, Σαρρας(70΄Βαλασωτήρης), Ιωάννου, Σερακιώτης, Κότσαλος, Λιάτσος, Γκαιδας, Ζωγράφος(84΄Φορτσέρας), Διονάτος, Τσικνιάς